Nejprodávanější audioknihy ke stažení - březen 2023
česká

Žítkovské bohyně - 20%
(39x)
Román Kateřiny Tučkové, autorky bestselleru Vyhnání Gerty Schnirch. Fascinující příběh o ženské duši, magii a zasuté části naší historie.
česká
Ukázky

Žítkovské bohyně

299 Kč
239 Kč
Hobit - 20%
(5x)
Nejpopulárnější kniha geniálního fantasy spisovatele J. R. R. Tolkiena. Hobit je v prvním plánu pohádkový příběh o velké cestě čaroděje Gandalfa, družiny trpaslíků a hobita Bilba Pytlíka za pokladem střeženým drakem Šmakem.
česká
Ukázky

Hobit

299 Kč
239 Kč
Neklidná krev - 20%
(6x)
Soukromého detektiva Cormorana Strika osloví s prosbou o pomoc žena, jejíž matka před čtyřiceti lety zmizela za podivných okolností.
česká
Ukázky

Neklidná krev

649 Kč
519 Kč
Pavouk - 20%
(3x)
Saga Bauerová již téměř pustila z hlavy děsivou pohlednici, na jejímž rubu ji kdosi podepsaný anagramem informoval o existenci sovětské pistole Makarov s devíti bílými kulkami, z nichž jedna údajně čeká na Joonu Linnu...
česká
Ukázky

Pavouk

529 Kč
423 Kč
Prohnilé město - 20%
(4x)
Kazu Brekkerovi a jeho lidem se podařil nevídaný kousek, za který měli přislíbenou tučnou odměnu. Jenže místo toho, aby se o ni rozdělili, čekala na ně zrada. Proto musí napnout všechny své síly, aby získali to, co jim patří.
česká
Ukázky

Prohnilé město

449 Kč
359 Kč
Šikmý kostel 2 - 20%
(9x)
S Barkou, Ludwikem, Julkou a dalšími hrdiny trilogie Šikmý kostel se setkáváme vzápětí poté, co jsme je v závěru prvního dílu opustili. Audiokniha.
česká
Ukázky

Šikmý kostel 2

379 Kč
303 Kč
Nohy z jílu - 20%
Kdo vraždí neškodné starce? Kdo se pokouší otrávit Patricije? V době, kdy podzimní mlhy sevřou město Ankh-Morpork do svých spárů, připadne Městské stráži nelehký úkol vystopovat neviditelného vraha.
česká
Ukázky

Nohy z jílu

379 Kč
303 Kč
Krev elfů - 20%
(1x)
Meč, magie a vyzvědačké intriky. První část legendární Sapkowského ságy o zaklínači Geraltovi a jeho sudbě - Ciri z Cintry. Zaklínač pečuje o plamen, který může zapálit celý svět..
česká
Ukázky

Krev elfů

299 Kč
239 Kč
Muž, který zemřel dvakrát - 20%

Kvarteto amatérských detektivů v důchodovém věku znovu zasahuje! Svérázná čtveřice penzistů se sotva vzpamatovala z řešení svého prvního skutečného případu vraždy a už je zase v jednom kole.

česká
Ukázky

Muž, který zemřel dvakrát

399 Kč
319 Kč
Není kouře bez ohýnku - 20%
(1x)
Mladý pilot Jerry Burton se po těžké havárii usadil na okraji klidného městečka Lymstocku, kde se o jeho úplnou rekonvalescenci postará jeho sestra Joanna. Jednoho rána je mezi poštou dopis s místním razítkem a adresou napsanou na psacím stroji.
česká
Ukázky

Není kouře bez ohýnku

319 Kč
255 Kč
Příšerná teta - 20%
(1x)
V roztomile ztřeštěném, potrhle humorném a přitom dojemném příběhu napsaném dnes již veleslavným Davidem Walliamsem vystupují opět velmi svérázné postavy, počínaje tlustou tetou Albertou a jejím domácím mazlíčkem sovou a kominickým duchem.
česká
Ukázky

Příšerná teta

329 Kč
263 Kč
Aristokratka pod palbou lásky - 20%
(4x)
Z Marie je po návratu na Kostku mezinárodní celebrita. Nejenže svým šarmem oslnila Její Veličenstvo Beatrix i všechen nizozemský lid, ale dokonce naprosto okouzlila místní nejlepší partii...
česká
Ukázky

Aristokratka pod palbou lásky

369 Kč
295 Kč
Winterbergova poslední cesta - 20%
(6x)
Takhle o dějinách střední Evropy ještě nikdo nevyprávěl. Cesta vlakem zmizelou zemí po stopách osudové lásky.
česká
Ukázky

Winterbergova poslední cesta

445 Kč
356 Kč
Čaroděj Zeměmoří - 20%
(1x)
Čaroděj Zeměmoří je prvním románem cyklu o Zeměmoří – fascinujícím světě stvořeném Velmistryní žánru SF&F Ursulou K. Le Guinovou.
česká
Ukázky

Čaroděj Zeměmoří

269 Kč
215 Kč
Prašina - Černý merkurit - 20%
(3x)
Prašinu sevřel mráz, neobydlené ulice jsou zaváté sněhem. Od prvního dobrodružství Jirky a En uplynuly měsíce, přímo v tajemné čtvrti si vybudovali klubovnu zvanou Doupě a objevili prašinskou část Krchleby, ze které přichází hrozba pro celé město.
česká
Ukázky

Prašina - Černý merkurit

299 Kč
239 Kč
Raději zešílet v divočině - 20%
(9x)
Rozhovory s šumavskými samotáři v podání osmi předních hereckých osobností přináší pohled do tajuplného světa, o jehož existenci nic nevíme.
česká
Ukázky

Raději zešílet v divočině

299 Kč
239 Kč
Záhada hlavolamu - 20%
(2x)
V temných Stínadlech se cosi dalo do pohybu!
česká
Ukázky

Záhada hlavolamu

329 Kč
263 Kč
Fimfárum Jana Wericha - 20%
(1x)
Anotace I "Pohádky jsou jako řetěz, obepínají svět a spojují lidi odevšad" řekl kdysi Jan Werich. Sám knížku pohádek napsal a nazval ji podle jedné z nich - Fimfárum. Ta titulní pohádka a ještě čtyři další oslovují nově diváky a posluchače bez rozdílu.
česká
Ukázky

Fimfárum Jana Wericha

99 Kč
79 Kč
Tři mušketýři I - 20%

Jeden za všechny, všichni za jednoho. Jednoduše pro potěchu nás všech!

D’Artagnan není žádný vesnický jeliman, nýbrž hrdý syn Gaskoňska, což hodlá stvrdit službou v Paříži.

česká
Ukázky

Tři mušketýři I

344 Kč
275 Kč
Dokonalá tma - 20%
(4x)
Člověk jako kus masa. Šestý případ Luca Callanacha a Avy Turnerové. Inspektor Luc Callanach se vydává do Francie, aby s Interpolem rozkryl síť obchodníků s bílým masem.
česká
Ukázky

Dokonalá tma

449 Kč
359 Kč
Zobrazuji 1 - 20 z 338 položek
1 2 3 .. 17 > >>