Nejprodávanější tituly - březen 2023
medicína

Vývojová neuropsychologie - 11%
Publikace se věnuje základním otázkám vzniku a vývoje mozku a psychiky, a to nejen z teoretického pohledu – zachycení vývojového a časového hlediska nese řadu praktických aspektů podstatných pro práci s dětmi, dospívajícími i dospělými.
medicína

Vývojová neuropsychologie

395 Kč
351 Kč
Já a obranné mechanismy - 11%
Kniha Já a obranné mechanismy patří ke klasickým, základním psychoanalytickým textům.
medicína

Já a obranné mechanismy

251 Kč
223 Kč
Pomoc dětské duši - 20%
Ordinace dětských psychologů a psychiatrů jsou přeplněné k prasknutí. Co se to s dětmi děje? Místo, aby si užívaly nejhezčí životní období, trpí úzkostmi, depresemi a dalšími psychickými obtížemi. Roky pandemie situaci rozhodně nezlepšily, naopak.
medicína
Ukázky

Pomoc dětské duši

209 Kč
167 Kč
Dětská radiologie do kapsy - 11%
Tématem publikace je současné zobrazování a diagnostika u dětí. Cílem zkušených autorů bylo zpracovat tuto obtížnou část radiologie především prakticky.
medicína

Dětská radiologie do kapsy

387 Kč
344 Kč
Foniatrie - 11%
Předkládaný učební text nabízí přehled moderních znalostí z oboru foniatrie, který sice úzce souvisí s oborem otorinolaryngologie, ale má vazby na další obory.
medicína

Foniatrie

171 Kč
152 Kč
Nepřekážet naději - 11%
Kniha terapeutům nabízí průvodce, jak se při psychoterapeutickém sezení ukotvit tím, že porozumí svému prožitku s depresivním klientem a transformují své často negativní pocity do soucitu vůči klientovi i vůči sobě.
medicína

Nepřekážet naději

350 Kč
311 Kč
V hlavní roli srdce - 11%
(1x)
Srdce je zásadním orgánem našeho těla i věčným motivem lidské kultury. Kdo jiný by mu měl rozumět lépe než slavný kardiolog Petr Neužil?
medicína
Ukázky

V hlavní roli srdce

404 Kč
359 Kč
Life in Motion. The Power of Physical Therapy - 11%
(1x)
"We move too little or in the wrong ways; movement is vanishing from our lives and from medicine,” says Professor Pavel Kolář, a physiotherapist at the forefront of rehabilitative and sports medicine, who works with the sophisticated machinery of the human body and mind to identify the causes of his patients' troubles and restore their health. In this interview with journalist Renata Červenková, he reveals surprising connections that confirm that nothing happens in our bodies by chance.
medicína

Life in Motion. The Power of Physical Therapy

449 Kč
399 Kč
Spoušťové body a jejich odstraňování - 11%
(1x)
Nejrůznější tělesné potíže a pohybová omezení začínají často svalovými poraněními.Autorka v této knize poskytuje návod k léčbě i prevenci takových svalových poranění.
medicína

Spoušťové body a jejich odstraňování

358 Kč
318 Kč
Trauma u dětí - 11%
To, co se nám stane v dětství, je v hlubinách našeho těla a naší mysli uloženo navždy.
medicína

Trauma u dětí

386 Kč
343 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 216 položek
<< < 1 2 3 4 .. 22 > >>