Nejprodávanější tituly - duben 2023

Smrt číhá na jarmarku
(1x)
Na prosluněném, idylickém švédském venkově dojde k dalšímu zločinu: smrt v Österlenu tentokrát udeří na jarmarku starožitných a sběratelských věcí, který se každoročně koná v malém místním městečku.

Smrt číhá na jarmarku

359 Kč
Na králův příkaz
Ondřejovi z Rohatce se konečně podařilo vyvléci se z osidel, která mu kladl křivoklátský purkrabí Chval z Valdéře, jenž ho chtěl připravit o hrad Jenčov, bohaté naleziště železné rudy, hutě a hamr na výrobu železa.

Na králův příkaz

305 Kč
Popelčina kouzla
(1x)
Morgan správně z Constantinea vycítila temnotu. A ta temnota, která ovládala jeho život, teď hrozila pohltit i ji. To, co se mezi nimi odehrávalo, bylo temné a smyslné, ne sladké a omamné.
Ukázky

Popelčina kouzla

69 Kč
Transatlantik
Jaro 1937. Rodina Rathových je rozdělena. Charlotte Rathová, rozená Ritterová, chtěla už dávno odejít do zahraničí, jenže okolnosti ji udržely v Berlíně.

Transatlantik

449 Kč
Volání po odplatě
Po katastrofálním útoku na domovskou soustavu Mantichora stojí její královské námořnictvo na pokraji zhroucení.

Volání po odplatě

422 Kč
Slyšet jeleny zpívat
(19x)
V horské osadě v Beskydech je nalezena brutálně zavražděná dívka. Vše nasvědčuje tomu, že se stala obětí sexuálního maniaka. Šéf ostravské mordparty Miroslav Lada rychle dojde k přesvědčení, že vrahem musí být někdo z místních.
Ukázky

Slyšet jeleny zpívat

358 Kč
Pan Nedosažitelný
Ava má problémy: nejenže jí život ztrpčuje troll, který ji stíhá na internetu urážkami a výhrůžkami, ale ještě k tomu musela požádat o pomoc a řešení zrovna Zacka Austina, který je jejím dalším problémem…
Ukázky

Pan Nedosažitelný

69 Kč
Plavba zlých snů
Řekla bych, že doktor Cruz Costello je můj úhlavní nepřítel. Jenže to by vyžadovalo, abychom si sebe navzájem všímali, což jsme už více než deset let neudělali. V tomhle městě je za zlatého hocha.
Ukázky

Plavba zlých snů

329 Kč
Zamilovaný muž
(1x)
Scott Sebastian je lhář. Což sedí, protože já jsem taky lhářka. Přesto pro mě není v jeho blyštivém světě polopravd místo.

Zamilovaný muž

314 Kč
Aristokratka pod palbou lásky
(9x)
Z královského výletu do Nizozemí si Marie III. Kostková přiveze kromě zážitků a fotky s Jejím Veličenstvem královnou Beatrix také milostnou šmodrchanici, která se „vystříbří“ až na úplném konci nového pokračování !
Ukázky

Aristokratka pod palbou lásky

314 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 1000 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 100 > >>