Nejprodávanější tituly - duben 2023

Proč jsme tak naštvané?
(5x)
Cílem knihy Proč jsme tak naštvané je verbalizovat vztek, který v ženách neférový systém probouzí, a transformovat jej do účinných strategií vedoucích k pozitivní změně české společnosti.

Proč jsme tak naštvané?

890 Kč
Dosah spásy - 11%
(1x)
Duchové z tanithských Prvních a jediných už byli příliš dlouho mimo první linii. Proto se zaradují, když se jim naskytne mise, ve které mohou dokonale využít svoje schopnosti. Třináctá kniha z cyklu Gauntovi Duchové.

Dosah spásy

350 Kč
311 Kč
Druhá žena - 11%
William a Mary jsou svoji už šedesát let. William je uznávaný chirurg, Mary oddaná manželka. Oba mají pevné morální zásady.

Druhá žena

359 Kč
319 Kč
Mami, miluju - 11%
(4x)
Vztah mezi matkou a dcerou patří k nejdůležitějším, ale také k nejsložitějším. Co dělat, když se mateřská láska vůbec nenastartuje a cizota vydrží? A co když se objeví až během let?
Ukázky

Mami, miluju

537 Kč
478 Kč
Neviditelné kořeny - 11%
(8x)
Krev není voda. Románová kronika o rodině ve víru československých dějin.
Ukázky

Neviditelné kořeny

449 Kč
399 Kč
Vetřelec
(8x)
V domě na okraji Holic jsou nalezena tři těla: mladí manželé a jejich tříletá dcerka. Byť nejdřív vše nasvědčuje tomu, že chladnokrevnou vraždu má na svědomí jedna z obětí, brzy se ukazuje, že místo činu bylo pouze narafičené.

Vetřelec

323 Kč
Až uvidíš moře - 11%
(7x)

Cizincem ve vlastní zemi. Románový debut známé novinářky..

V roce 1948 přijalo Československo tisíce uprchlíků, kteří za dramatických okolností opustili občanskou válkou rozdělené Řecko.

Ukázky

Až uvidíš moře

404 Kč
359 Kč
Josefíně všichni lžou - 11%
(3x)
Lež a smrt: obě jsou občas milosrdné, ale většinou na ně nikdo nemá náladu. A už vůbec ne ve vlastní rodině.
Ukázky

Josefíně všichni lžou

314 Kč
279 Kč
Koncert pro dva - 20%
Stala se písní jeho života. Její láska z něj udělala lepšího člověka… A přesto Stefano věřil, že tím, že se vzdal svého místa u knížete, stal se… ničím! Pak se ale jedné zimní noci u jeho hradu objevila houslistka Lucy, a vše bylo jinak.
Ukázky

Koncert pro dva

69 Kč
55 Kč
Řek, který na mě zapomněl - 20%
Vrátil se! Galen se vrátil na rodný ostrov, ale už to nebyl ten chlapec, kterého Roula znala. Začínala chápat, že Galen je teď ve všem všudy úplně jiný člověk než dřív. Dokonce jako by na ni úplně zapomněl!
Ukázky

Řek, který na mě zapomněl

69 Kč
55 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 1000 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 100 > >>