Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - duben 2023
beletrie

Povídky
(2x)
Soubor třinácti povídek představuje básníka, prozaika, esejistu a překladatele Jana Zábranu (1931–1984) jako mimořádného autora povídek, průkopníka užívání hovorového jazyka a slangu v české próze.
beletrie

Povídky

359 Kč
Hořím
(1x)
Rozhovory s lidmi, kteří pečují o staré a umírající v domovech seniorů, hospicech a nemocnicích. Pečovatelé, zdravotníci, ošetřovatelé, kteří vnímají svou profesi jako dar a lidskost a empatii jako její podstatu.
beletrie

Hořím

395 Kč
Luna z lůna
(4x)
Luna je zvláštní holčička. Mluví s hvězdami, duhu má jako klouzačku a mraky bere jako přátele, Jenže poslední dobou často pozoruje pozemský život a i když vnímá, že se tam dějí i složité věci, jedno jí nedá spát. Chtěla by poznat dotek.
beletrie
Ukázky

Luna z lůna

251 Kč
Příběh zmrda
(1x)
Píšou se divoká 90. léta. V nich vyrůstá Pavel. Patnáctiletý kluk, který podléhá honbě za penězi a falešnými ideály. V cestě za penězi se ocitne na ulici, kde se živí drobnými krádežemi, ale i kuplířstvím a stále více zapadá do podsvětí.
beletrie

Příběh zmrda

261 Kč
151 příběhů na Stezce Českem
Lucie ve svých předešlých knihách popisovala krásy evropských stezek a náročnou Pacifickou hřebenovku. Tentokrát se však zaměřila na něco, co máme mnohem blíže. Na Stezku Českem.
beletrie

151 příběhů na Stezce Českem

449 Kč
Cukrový Kreml
(1x)
Cukrový Kreml je sbírka patnácti povídek, která bezprostředně navazuje na Sorokinovu nejslavnější knihu Den opričníka a je jejím pokračováním.
beletrie

Cukrový Kreml

260 Kč
Tak nemožně zřejmé

George Novak má čím dál zamotanější hlavu i život. Nahlédl pod pokličku tajné služby a najednou to, co bylo zřejmé, se zdá nemožné, anebo naopak. Komu se dá věřit, a komu ne?

beletrie
Ukázky

Tak nemožně zřejmé

268 Kč
Vetřelec
(8x)
V domě na okraji Holic jsou nalezena tři těla: mladí manželé a jejich tříletá dcerka. Byť nejdřív vše nasvědčuje tomu, že chladnokrevnou vraždu má na svědomí jedna z obětí, brzy se ukazuje, že místo činu bylo pouze narafičené.
beletrie

Vetřelec

323 Kč
Nikdo není sám
(3x)
Nikdo není sám, ale možná by někdy chtěl. Anebo jsme sami naopak všichni — bez ohledu na to, s kým nebo jak žijeme?
beletrie
Ukázky

Nikdo není sám

404 Kč
Nevědění
(11x)
Nevědění, předposlední román Milana Kundery napsaný francouzsky, vychází poprvé v českém překladu Anny Kareninové.
beletrie
Ukázky

Nevědění

297 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 1000 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 100 > >>