Nejprodávanější tituly - květen 2023
relaxace a cvičení

Jóga pro zdravá záda - 11%
Jóga pro zdravá záda je jedinečný koncept, ve kterém jsou spojeny nejlepší cviky z gymnastiky a terapie zad a čchi-kung v kombinaci s vhodnými jógovými cviky.
relaxace a cvičení

Jóga pro zdravá záda

306 Kč
272 Kč
Jógové pohádky - 11%
Jóga je báječným doplňkem pohybových aktivit, zvládnou ji děti již od tří let, učí je poznávat svoje tělo i duši, relaxovat, rozvíjet tvořivost a fantazii i sociální vztahy. V knize najdete 12 jógových pohádek, které vždy doplňuje krátká jógová rozcv
relaxace a cvičení

Jógové pohádky

233 Kč
207 Kč
Můj jógový diář - 11%
Jak se mění fungování našeho těla a mysli v průběhu roku? Najděte s jógou radost v každém dni!
relaxace a cvičení

Můj jógový diář

314 Kč
279 Kč
Pagáč jóga - 11%
Cílem jógy není dostat se do co nejnáročnější pozice a v ní pak vypadat dobře – jde především o hledání vlastní cesty a harmonického vztahu k existenci.
relaxace a cvičení

Pagáč jóga

314 Kč
279 Kč
Qigong vsedě - 11%
Autorka knihy Qigong vsedě – deset meditací je zkušenou terapeutkou a léčitelkou s třicetiletou praxí. V textu tentokrát najdeme i pasáže o osobních mystických prožitcích a zkušenostech autorky, návodné obrázky a fotografie kameramana Jiřího Šámala.
relaxace a cvičení

Qigong vsedě

224 Kč
199 Kč
Trénuj jako výsadkář - 11%
Změňte svůj životní styl a svou fyzičku pomocí efektivního programu majora Sama McGratha – bývalého velitele legendární britské výsadkářské roty Pegasus.
relaxace a cvičení

Trénuj jako výsadkář

359 Kč
319 Kč
Uvolňování fascií - 11%
Ještě nedávno byly fascie – síť vazivové tkáně rozprostřená po celém těle – považovány pouze za obalové orgány. Díky vědeckým objevům posledních let se však staly středem pozornosti oborů sportování pro zdraví a nauk o pohybu.
relaxace a cvičení

Uvolňování fascií

331 Kč
294 Kč
Zdravé fascie - 11%
Fascie stejně jako svaly potřebují pravidelný trénink. Autoři této knihy vás naučí, jak fascie protahovat, jak je vyživovat a udržovat v pružnosti, což je pro dobrý pocit z každodenního dynamického života nezbytné.
relaxace a cvičení

Zdravé fascie

324 Kč
288 Kč
Do formy - 11%
(1x)

Kniha si klade za cíl posunout českou sportovní literaturu na další úroveň. Žádnému čtenáři zajímajícímu se o fungování těla při sportu, o přírodu kolem sebe nebo dokonce o pradávné začátky maratonů a ultramaratonů by doma neměla chybět.

relaxace a cvičení

Do formy

225 Kč
200 Kč
Fit i bez fitka - 11%
K tomu, abyste se dostali do kondice, nepotřebujete zafuněnou posilovnu.
relaxace a cvičení

Fit i bez fitka

359 Kč
319 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 56 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 > >>