Nejprodávanější tituly - červen 2023
kuchařky

První republika u stolu - 11%
První republice bylo vyměřeno jen krátkých dvacet let. Její kultura se promítala nejen do uměleckých děl či architektury, ale i do věcí na první pohled přízemnějších: módy, etikety či stolování.
kuchařky

První republika u stolu

441 Kč
392 Kč
Knížka o obilí
Knížka o obilí je první skutečně obilná kuchařka v českém prostředí. Obsahuje přes čtyřicet jednoduchých receptů z celého světa, které i začínajícím kuchařům ukážou, že z obilovin lze snadno vytvořit chutná jídla, dezerty i nápoje.
kuchařky

Knížka o obilí

35 Kč
Velká kuchařka Čech a Moravy - 11%
(3x)
Nejobsáhlejší kuchařská kniha autora knižních bestsellerů Romana Vaňka z dílny Pražského kulinářského institutu. Kniha obsahuje 762 fotografií a 431 receptů krok za krokem je přehledně řazeno do 23 kapitol.
kuchařky

Velká kuchařka Čech a Moravy

629 Kč
559 Kč
Kuchařka pro dceru - 11%
(4x)
Jak se naučit vařit dobře a s chutí? Jak překonat nástrahy složitějších jídel a dosáhnout dokonalosti? Tohle všechno vás Kuchařka pro dceru naučí tak, jak by vás to naučila vaše matka, kdyby na to měla čas.
kuchařky

Kuchařka pro dceru

449 Kč
399 Kč
Jídlo jako životní styl III. - 11%

To už si nikdy opravdu nepochutnám? To je otázka všech, kteří chtějí zhubnout nebo přemýšlí o tom, že se začnou držet pravidel zdravého životního stylu. Jak to tedy s tím jídlem doopravdy je a proč bychom se ho neměli bát?

kuchařky

Jídlo jako životní styl III.

269 Kč
239 Kč
Umění francouzské kuchyně - 11%
(2x)
Světoznámá bible kulinářského umění a základní příručka všech milovníků francouzské kuchyně.
kuchařky
Ukázky

Umění francouzské kuchyně

583 Kč
518 Kč
Jídlo jako životní  styl II. - 6%
Další otázky a odpovědi o zdravém životním stylu od oblíbených autorů.
kuchařky

Jídlo jako životní styl II.

254 Kč
239 Kč
Všechny čaje Číny - 11%
Vysoce informativní a bohatě ilustrovaná kniha o původu a historii čaje v Číně, Japonsku a na Západě, o jeho pěstování a zpracování, o estetických stránkách jeho přípravy v čajovém obřadu, o čajové keramice, o chemickém složení i jeho léčebných účincích.
kuchařky

Všechny čaje Číny

268 Kč
238 Kč
Atlas chutí - 11%
(1x)
Každý tuzemský region má recepty, které jsou jedinečné. Jihočeské knedlíky s borůvkovým žahourem, podkrkonošské kyselo, valašský skopový guláš, ornamentální chodské koláče, smažený chřest z jihu Moravy nebo patenty s oskerušovými povidly ze Slovácka.
kuchařky
Ukázky

Atlas chutí

629 Kč
559 Kč
Báječná kniha o burgerech a grilování - 11%
Máte chuť na neodolatelně šťavnatý burger? S touto knihou se můžete těšit na klasické i vegetariánské kombinace, ať už se jedná o burger se slaninou a hřiby, kuřecí burger s mangem, dvojitý cheeseburger nebo cizrnový burger....
kuchařky

Báječná kniha o burgerech a grilování

269 Kč
239 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 128 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 13 > >>