Nejprodávanější Kniha - červen 2023
kuchařky

Kuchařka pro dceru - 11%
(4x)
Jak se naučit vařit dobře a s chutí? Jak překonat nástrahy složitějších jídel a dosáhnout dokonalosti? Tohle všechno vás Kuchařka pro dceru naučí tak, jak by vás to naučila vaše matka, kdyby na to měla čas.
kuchařky

Kuchařka pro dceru

449 Kč
399 Kč
Jídlo jako životní styl III. - 11%

To už si nikdy opravdu nepochutnám? To je otázka všech, kteří chtějí zhubnout nebo přemýšlí o tom, že se začnou držet pravidel zdravého životního stylu. Jak to tedy s tím jídlem doopravdy je a proč bychom se ho neměli bát?

kuchařky

Jídlo jako životní styl III.

269 Kč
239 Kč
Jídlo jako životní  styl II. - 6%
Další otázky a odpovědi o zdravém životním stylu od oblíbených autorů.
kuchařky

Jídlo jako životní styl II.

254 Kč
239 Kč
Všechny čaje Číny - 11%
Vysoce informativní a bohatě ilustrovaná kniha o původu a historii čaje v Číně, Japonsku a na Západě, o jeho pěstování a zpracování, o estetických stránkách jeho přípravy v čajovém obřadu, o čajové keramice, o chemickém složení i jeho léčebných účincích.
kuchařky

Všechny čaje Číny

268 Kč
238 Kč
Atlas chutí - 11%
(1x)
Každý tuzemský region má recepty, které jsou jedinečné. Jihočeské knedlíky s borůvkovým žahourem, podkrkonošské kyselo, valašský skopový guláš, ornamentální chodské koláče, smažený chřest z jihu Moravy nebo patenty s oskerušovými povidly ze Slovácka.
kuchařky
Ukázky

Atlas chutí

629 Kč
559 Kč
Báječná kniha o burgerech a grilování - 11%
Máte chuť na neodolatelně šťavnatý burger? S touto knihou se můžete těšit na klasické i vegetariánské kombinace, ať už se jedná o burger se slaninou a hřiby, kuřecí burger s mangem, dvojitý cheeseburger nebo cizrnový burger....
kuchařky

Báječná kniha o burgerech a grilování

269 Kč
239 Kč
Indická kuchyně pro každého - 11%
Kniha Indická kuchyně pro všechny je čerstvá, plná chuti, koření, zeleniny a zdravých bílkovin a představuje 100 receptů na kari, luštěninové dhaly a další indické klasiky, které si můžete připravit a vychutnat doma.
kuchařky

Indická kuchyně pro každého

449 Kč
399 Kč
Kuchařka Životem - 11%
Čtenář se v knize naučí, jak se lépe orientovat v prostředí kuchyně. Dozví se nové postupy při přípravě zdravých pokrmů a také se naučí používat moderní i klasické suroviny.
kuchařky

Kuchařka Životem

405 Kč
360 Kč
Pomazánky a dipy - 11%
Pro pomazánky je vždycky najde příležitost – k snídani, k svačině, večeři nebo na bufetovém stole. Nabídka receptů je rozmanitá: na své si přijdou jak milovníci masa a ryb, tak pravověrní vegetariáni a vegani či mlsalové.
kuchařky

Pomazánky a dipy

179 Kč
159 Kč
Zálesácká kuchyně - 11%

Víte, že... … cestování nemusí být vždy jen zdrojem poznání cizokrajných pozoruhodností ve smyslu geografickém či etnografickém?

kuchařky

Zálesácká kuchyně

242 Kč
215 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 98 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 10 > >>