Nejprodávanější Kniha - leden 2024
romány

Gazely
(9x)
Toto je příběh bouřlivého týdne tří nejlepších kamarádek, které kdysi chodily do třídy s Prvokem, Šampónem, Tečkou a Karlem.
romány

Gazely

386 Kč
Srpny
(3x)
Kam až jsme schopni kvůli tomu druhému zajít?
romány
Ukázky

Srpny

296 Kč
Kéž bys tu byl
(1x)
Diana O'Tooleová má plán. Ve třiceti se vdá, do pěti let se jí narodí děti, odstěhuje se na předměstí New Yorku a zároveň bude stoupat po kariérním žebříčku v nelítostném světě uměleckých aukcí.
romány

Kéž bys tu byl

404 Kč
Nová naděje
Dojemný příběh Hannah Rosenbergové a její dcery Meliny pokračuje... Druhá světová válka skončila, lidé v poválečném Německu si oddychli. Také na Sandnerhofu se všichni radují z toho, že konečně zavládl mír. Avšak rány minulosti přetrvávají.
romány

Nová naděje

341 Kč
Až na ten konec dobrý
(7x)

Humorný román o smrti. A je v tom všechno. Láska, smrt, sranda, vesmír, sex i zázrak. Slovy jedné z postav, je to prostě „háelpéčko* jako prase“. (*háelpéčko (HLP) –Hluboký Lidský Příběh v novinářském žargonu)

romány
Ukázky

Až na ten konec dobrý

404 Kč
Už je tady zas
(16x)
Co kdyby Hitler v roce 1945 nespáchal sebevraždu, ale jen usnul? A co kdyby se probudil roku 2011? Jak by se asi tvářil a našel by v našem světě spojence, kteří by ho podpořili?
romány
Ukázky

Už je tady zas

338 Kč
Hra čísel
Eileen Jacksonová se ochotně vzdala vlastních snů, aby mohla se svým milovaným mužem založit rodinu. Společně si pak vybudovali obyčejný život ve státě Connecticut, perfektním místě pro výchovu dětí.
romány

Hra čísel

269 Kč
Nultá hodina
(1x)
"Když se ručičky na hodinách života zastaví, je třeba posunout je vpřed. Hedvika se vrací do poválečného Československa po sedmi letech, které prožila v Londýně a ve vojenské službě v Africe.
romány
Ukázky

Nultá hodina

359 Kč
Životní názory kocoura Moura
(1x)
Ilustrované vydání jednoho z nejoriginálnějších a nejzábavnějších románů 19. století, který nemá v dějinách literatury obdoby, v kongeniálním překladu Hanuše Karlacha a s ilustracemi Michaila Gavričkova.
romány

Životní názory kocoura Moura

439 Kč
Shuggie Bain
(4x)
Shuggie Bain je nezapomenutelným příběhem mladého Hugha "Shuggie" Baina, sladkého a osamělého chlapce, který tráví své dětství v 80. letech ve zchátralém veřejném bytě ve skotském Glasgow.
romány
Ukázky

Shuggie Bain

494 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 114 položek
1 2 3 .. 12 > >>