Nejprodávanější tituly - duben 2024
fantasy

Pád Gondolinu - 11%
(2x)
Příběh z dávnověku Tolkienova světa, pojedávající o Morgothově snaze zničit město Gondolin, jež vystavěli Noldor, elfové, kteří se vzepřeli bohům a opustili bájný Valinor.
fantasy
Ukázky

Pád Gondolinu

313 Kč
278 Kč
Pád Númenoru - 11%
(5x)
Příběh o slávě a pádu Númenoru patří k nejdůležitějším epizodám v dějinách Středozemě. Zmínky o požehnaném ostrově a jeho katastrofickém zániku se v Tolkienově díle opakovaně vracejí, o Númenoru se vypráví v Pánu prstenů i v Silmarillionu.
fantasy
Ukázky

Pád Númenoru

448 Kč
398 Kč
Mrtvý na Pekelném vrchu - 11%
(5x)
Historická detektivka či špionážní thriller z období tureckých nájezdů se svéráznými hrdiny – ostříleným válečným veteránem Steinem a vzdělaným notářem se slabostí pro ženy a víno Barbaričem. Ti řeší případ vraždy šlechtice a velezrady.
fantasy
Ukázky

Mrtvý na Pekelném vrchu

268 Kč
238 Kč
Mycelium VII: Zakázané směry - 11%
(8x)

Lodě míří k Zakázaným směrům. Staroslavná Tlix, planeta argenitu a Akkütlixe, nadále zůstává skrytá za obzorem, ale Lucas vidí obrovskou příležitost; a psychotronika mu dává možnost bleskově jí využít.

fantasy
Ukázky

Mycelium VII: Zakázané směry

529 Kč
470 Kč
Falešná hodnota - 11%
Nové dobrodružství Petera Granta… a zároveň nový rozjezd! Jsme stále v Londýně, ale Peter už nepracuje u metropolitní policie. Po uzavření případu Muže bez tváře a dalších peripetiích se Peter usazuje a připravuje se na otcovskou roli...
fantasy
Ukázky

Falešná hodnota

313 Kč
278 Kč
Beren a Lúthien - 11%
(5x)
Výpravný příběh Berena a Lúthien přivádí čtenáře zpět mezi lidské, elfské i trpasličí obyvatele Tolkienovy Středozemě. Autor tento příběh osudové lásky napsal už v roce 1917, po návratu z bojišť první světové války.
fantasy
Ukázky

Beren a Lúthien

448 Kč
398 Kč
Historky z Rozmaru - 11%
Další výprava do světa Řek Londýna, tentokrát ve sbírce povídek!
fantasy
Ukázky

Historky z Rozmaru

259 Kč
230 Kč
Dune Messiah - 11%

The extraordinary sequel to Dune, the greatest science fiction novel of all time.

Twelve years after his victory over House Harkonnen, Paul Atreides rules as emperor from the desert planet Arrakis - but his victory has had profound consequences.

fantasy

Dune Messiah

269 Kč
239 Kč
Pán prstenů - 20%
(5x)
Třetí, závěrečný díl trilogie Pán prstenů, která se řadí ke klasice fantasy literatury.
fantasy
Ukázky

Pán prstenů

148 Kč
118 Kč
Samotářka - 20%
Sara už má života ve strachu dost. Rozhodla se přestat skrývat a vzít si zpět život, jenž jí patří. S pomocí přátel se vydává hledat jediného člověka, který jí může odpovědět na otázky týkající se její minulosti.
fantasy
Ukázky

Samotářka

399 Kč
319 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 486 položek
<< < 1 2 3 4 .. 49 > >>