Nejprodávanější tituly - duben 2024
fantasy

Pro hrst dukátů - 20%
Žhavé léto roku 1601. V kremnické mincovně, kde z drahých kovů vytěžených v uherských hornických městech razí nejlepší dukáty, tolary a groše v celé říši, došlo k vážnému incidentu – z pokladnice zamčené na tři zámky zmizela razidla.
fantasy
Ukázky

Pro hrst dukátů

298 Kč
238 Kč
Pán prstenů - 20%
(4x)
Druhý díl trilogie Pán prstenů, která vypráví o nebezpečné cestě Froda, který musí opustit ospalou vesničku Hobitín v Kraji a vydat se na nebezpečnou cestu přes celou Středozem k Puklinám osudu, aby zničil Prsten, a zmařil tak Sauronovy temné plány.
fantasy
Ukázky

Pán prstenů

148 Kč
118 Kč
Poslední jednorožec - 11%
(1x)
Poslední jednorožec, slavná kniha Petera S. Beagla plná poetiky, čar a kouzel, v sobě skrývá také spoustu lehce humorného nadhledu, což je natolik neotřelá a pestrá kombinace, že se dodnes po právu těší celosvětové oblibě.
fantasy
Ukázky

Poslední jednorožec

358 Kč
318 Kč
Mycelium IV: Vidění - 11%
(2x)
Když se össenská Loď vynoří z R-A prostoru mrtvá, pro Össeany je to důvod ke smutečním obřadům – a pro Pozemšťany drama. Členové posádky, kteří katastrofu přežili, mají být obětováni.
fantasy
Ukázky

Mycelium IV: Vidění

538 Kč
478 Kč
Nedokončené příběhy - 11%
Nedokončené příběhy jsou důležitým pramenem poznání světa Tolkienových knih - obsahují množství důležitých poznatků, které se mu podařilo o Středozemi odhalit, i příběhů, které se ve třech věcích odehrály.
fantasy
Ukázky

Nedokončené příběhy

619 Kč
550 Kč
Mycelium III : Pád do temnot - 11%
(5x)
V tomto svazku se konečně poodhalí to, co bylo doposud skryté, a čtenáři budou moci ocenit důmyslnou myceliální mandalu, kterou autorka s neobyčejnou precizností vyhotovila během deseti let, kdy se Myceliu soustavně věnovala.
fantasy
Ukázky

Mycelium III : Pád do temnot

538 Kč
478 Kč
Střet králů - 11%
(1x)
Smrt Roberta Baratheona a jeho místokrále Eddarda Starka uvrhla Západozemí do boje o moc nad Sedmi královstvími.
fantasy
Ukázky

Střet králů

799 Kč
710 Kč
Práh - 11%

„Může pravda zmizet?“ Odpověď na tuhle otázku je schovaná líp než nedopalek doutníku na večírku nekuřáků. A stojí o ni vůbec někdo?

fantasy

Práh

413 Kč
367 Kč
Sága ohňotvůrců: Král popela - 11%
Garn tvořilo původně pět království. Pak však přišla zrada. Královskou rodinu Rudovlasů nezachránila ani jejich spřízněnost s ohněm: král Sandury je popravil do posledního. Zbývají tedy čtyři království, která se ale potácejí na pokraji války.
fantasy

Sága ohňotvůrců: Král popela

494 Kč
439 Kč
Sen Ockerwee - limitovaná edice - 20%
(3x)
Sen Ockerwee je fascinující upíří příběh zasazený do doby a prostředí, které známe z tvorby Marka Twaina – na starou Mississippi, jejíž vody brázdí veliké a hrdé kolesové parníky.Mistrně vystavěný a napínavý příběh o souboji se zlem...
fantasy
Ukázky

Sen Ockerwee - limitovaná edice

698 Kč
558 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 486 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 49 > >>