Nejprodávanější tituly v roce 2024
gastronomie

Pražská kuchyně běžná i sváteční - Pavel Růt - 10%
V knize Pražská kuchyně běžná i sváteční Pavel Růt představuje znovu své rozsáhlé znalosti pražských dějin a jejich nejrůznějších aspektů. Nevšední pohled na to, jak se od roku 1800 dodneška poměrně radikálně měnila kuchyně, jak co se vybavení týká.
gastronomie

Pražská kuchyně běžná i sváteční

398 Kč
358 Kč
Technologie přípravy pokrmů 3: Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy - Hana Sedláčková - 6%
Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy.
gastronomie

Technologie přípravy pokrmů 3

190 Kč
179 Kč
Jeden koktejl nestačí - Alexander Mikšovič - 10%
Publicista a bartender emeritus Alex Mikšovic ve své nové knize uvádí, jak připravovat oblíbené koktejly Jamese Bonda.
gastronomie

Jeden koktejl nestačí

499 Kč
449 Kč
Latte bez mlíka: Neuvěřitelné hlášky ze světa (nejen) gastronomie - Kristýna P.
(1x)
Psal se rok 2018, byl prosinec. Na bar přišla paní a zcela vážně si objednala latte bez mlíka s sebou. Tehdy jsme u baru byli tři a všichni jsme otevřeli pusy dokořán. Ale náš zákazník, náš pán.
gastronomie
Ukázky

Latte bez mlíka

249 Kč
Nejlepší restaurace Guide 2024 - Václav Budinský - 10%
Za zážitky se vyplatí cestovat – tuto myšlenku rozvíjeli již před sto lety francouzští bratři André a Édouard Michelinové, jejichž červený průvodce je známý a uznávaný po celém světě.
gastronomie

Nejlepší restaurace Guide 2024

880 Kč
792 Kč
Zelenina z jednoho hrnce - Dominika Wójciak - 10%
Příprava zeleniny jednoduše.
gastronomie

Zelenina z jednoho hrnce

499 Kč
449 Kč
Superpotraviny: Sousto za soustem ke zdraví - Kristýna Malinowská - 10%
Odhalte taje superpotravin společně s nutriční specialistkou, objevte jejich blahodárné účinky a zjistěte, jak je vhodně zařadit do svého každodenního jídelníčku.
gastronomie

Superpotraviny

99 Kč
89 Kč
Jedlé a jedovaté rostliny a plody: Poznejte rozdíl - Frank Hecker, Katrin Heckerová - 10%
(1x)

Jedlé, nebo jedovaté? Jsme obklopeni nezměrným množstvím přírodní, nefalšované a zdravé potravy. Ale pozor: nezaměňte mezi planými rostlinami jedlé druhy s jedovatými!

gastronomie

Jedlé a jedovaté rostliny a plody

149 Kč
134 Kč
Umění fermentace II.: Pivo a další alkoholické nápoje, kváskový chléb, miso, tofu a tempeh, maso, ryby a vejce, proměna společnosti - Sandor Ellix Katz - 10%
Knihu doporučujeme všem kuchařům a kuchařkám, farmářům a farmářkám, pěstitelům a pěstitelkám, experimentátorům a experimentátorkám, gurmánům a gurmánkám i zájemcům a zájemkyním o slow food.
gastronomie

Umění fermentace II.

499 Kč
449 Kč
Chilli: Průvodce světem pálivého jídla - Dominika Wittenberg Gašparová, Magdalena Havlíková

Vše, co jste kdy chtěli vědět o chilli, ale báli jste se kousnout. Autorský projekt dvou cestovatelek a vášnivých fanynek chilli představuje kromě autentických receptů pestré osudy chilli papriček napříč dějinami a kontinenty, jejich roztodivné tvary, chuťové zvláštnosti či míru pálivosti.

gastronomie
Ukázky

Chilli

399 Kč
Život s chutí kari – Kari s chutí života - Valijah Klásová - 10%
Najít ten správný recept a naučit se uvařit opravdu dobré, pravé kari je hodně těžké.
gastronomie

Život s chutí kari – Kari s chutí života

299 Kč
269 Kč
Nové stolničení v kostce - Zdeňka Hrbková - 10%
Stolničení v kostce je určeno pro potřeby pracovníků ve veřejném stravování.
gastronomie

Nové stolničení v kostce

289 Kč
260 Kč
Chvála české kuchyně - bible české gastronomie - Yvetta Dörflová, Hugo Schreiber, Jarmila Schreiberová - 10%
Poprvé v naší vydavatelské praxi vychází kniha Chvála české kuchyně - tradice, jídlo, stolování, osobnosti, která mapuje celé panorama české gastronomie.
gastronomie

Chvála české kuchyně - bible české gastronomie

649 Kč
584 Kč
Technologie přípravy pokrmů 2: Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy - Hana Sedláčková - 6%
Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy.
gastronomie

Technologie přípravy pokrmů 2

190 Kč
179 Kč
Milujeme rajčata - Melanie Grabner, Christine Weidenweberová - 10%
Je libo hrozen křupavých koktejlových rajčat, „pralinky“ s intenzivní sladkou ovocnou chutí, „býčí srdce“ o velikosti až jeden kilogram, „zelenou zebru“ nebo divoké rajče, které rodí až do září?
gastronomie

Milujeme rajčata

329 Kč
296 Kč
Kouzlo fermentace s plísní koji - Rich Shih, Jeremy Umansky - 10%
Koji je domestikovaná plíseň, která žije s lidmi už tisíce let.
gastronomie

Kouzlo fermentace s plísní koji

599 Kč
539 Kč
Velká kuchařka šéfkuchařů nejlepších restaurací -  kol., Václav Budínský (ed.) - 10%
Velká kuchařka šéfkuchařů nejlepších restaurací přináší nadšencům, domácím kuchařům a sběratelům kuchařských knih recepty pokrmů nabízených v aktuálně nejlepších restauracích v Česku.
gastronomie

Velká kuchařka šéfkuchařů nejlepších restaurací

990 Kč
891 Kč
Forbes Cooking: Dobré jídlo - bohatý život. - Kateřina Bičíková - Harudová, Kateřina Pechová, Martina Baťhová, Markéta Marešová - 10%
Požitkářská kuchařka Forbes Cooking není jen výčtem receptů, ale předlohou pro sváteční i všední dny, které se díky ní zalesknou bohatstvím chutí a vůní. Projezte se světovými kuchyněmi a nechte se podmanit jejich hojností a dekadencí.
gastronomie

Forbes Cooking

790 Kč
711 Kč
Hojnost: Kulinářské skvosty mistra zeleninové kuchyně - Yotam Ottolenghi
Yotam Ottolenghi se po úspěchu svých restaurací a knih řadí ke světovým kulinářským špičkám.
gastronomie
Ukázky

Hojnost

379 Kč
Máma v kuchyni: S chutí pro malé i velké - Barbora Charvátová - 10%
Přestaňte si lámat hlavu nad tím, co uvařit - dětská strava srozumitelně, chutně i moderně. Přestala jste věřit, že vás vaření bude bavit?
gastronomie
Ukázky

Máma v kuchyni

399 Kč
359 Kč
Zobrazuji 21 - 40 z 55 položek
<< < 1 2 3 > >>