Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka v roce 2024

Pletení
116 stran tipů pro zkušené i začínající pletařky. Malá škola pletení pro připomenutí, jak se plete hladce a obrace nebo, jak nahodit oka. Pletené pulovry, ponožky, čepice a šátky, nápady pro děti, plédy a pletené dekorace. Celkem 45 nápadů s popisy!

Pletení

125 Kč
Proklaté skoky
Kniha obsahuje třináct poutavě napsaných příběhů o tajuplných dějích mikrosvěta a jejich roli ve světě lidském. Kniha doplňuje sérii, jejíž součástí jsou například tituly Z kuchyně do vesmíru, Jak vznikal svět či Duchové vesmíru.

Proklaté skoky

270 Kč
Protimluv 4/2023
Revue Protimluv 4/2023 přináší mimořádně část nazvanou Kabinet hrůzy, soubor textů osobností spojených šířeji s tématem hrůzy v literatuře, ve filmu nebo ve výtvarném umění.

Protimluv 4/2023

72 Kč
Radio 1 - Život v éteru
(1x)
Příběh prvního českého soukromého rádia.
Unikátní kniha mapující historii Radia 1 a počátky nestátního rozhlasového vysílání v Česku.
Ukázky

Radio 1 - Život v éteru

827 Kč
Rozhovory s Nostradamem – svazek I
První svazek nového revidovaného vydání trilogie Rozhovory s Nostradamem, který obsahuje aktualizace událostí, které se již od původního vydání v roce 1989 udály. Stanou se i ostatní?

Rozhovory s Nostradamem – svazek I

513 Kč
Smutek Belgie
(2x)
Monumentální román „Smutek Belgie“ (Het verdriet van België, 1983) představuje široké panoptikum osudů jedné rodiny ze západovlámského městečka od doby Hitlerova nástupu k moci až do konce druhé světové války.

Smutek Belgie

585 Kč
Spiritistická medijní kresba ve Slezsku
Medijní kresby jsou širší veřejnosti neznámé a v ucelenějším souboru reprodukovány poprvé. Knihu uvozuje zásadní text o medijním umění v celosvětovém kontextu.

Spiritistická medijní kresba ve Slezsku

1 791 Kč
Stáří je mládím světa
Michal Janata (nar. 1952) ve své esejistické knize Stáří je mládím světa rozkrývá titulní téma v široké historické perspektivě myšlenkových a kulturních souvislostí a pronikavě analyzuje systémová znevýhodnění, ...

Stáří je mládím světa

350 Kč
Tichá dřina
Co cítíme, když se začne mluvit o sociální třídě? Rozčílení, rozpaky, stud? Máloco prozradí naši třídu tak, jako typ emoce, kterou pocítíme, když se třída objeví jako téma hovoru.

Tichá dřina

284 Kč
Uspořádání světa
(2x)
Třetí vydání zásadní práce vlivného politologa, historika a bývalého ministra zahraničí Spojených států amerických z roku 2014, ve které autor předkládá mnohostranný, historickými a politickými souvislostmi podložený pohled na řád světa.
Ukázky

Uspořádání světa

627 Kč
Zobrazuji 961 - 970 z 1000 položek
<< < 1 .. 95 96 97 98 99 100 > >>