Nejprodávanější Kniha v roce 2025
gastronomie
- 10%
Kniha
Knížka o včelách a jejich produktech – jak vznikají, jaké mají složení a vlastnosti, jaké jsou problémy s jejich kvalitou.
gastronomie
Včelí produkty mýtů zbavené
Dalibor Titěra
280 Kč
252 Kč
- 6%
Kniha
Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy.
gastronomie
Technologie přípravy pokrmů 4
Hana Sedláčková
190 Kč
179 Kč
- 10%
Kniha
Aktuálně vydaný soubor, již na 832 stranách, je doplněn o receptury s využitím především na rautech a cateringových akcích.
gastronomie
Receptury studených pokrmů
kolektiv autorů
,
Jaroslav Runštuk
495 Kč
446 Kč
- 6%
Kniha
Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy.
gastronomie
Technologie přípravy pokrmů 3
Hana Sedláčková
190 Kč
179 Kč
- 6%
Kniha
Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy.
gastronomie
Technologie přípravy pokrmů 2
Hana Sedláčková
190 Kč
179 Kč
Zobrazuji
31 - 40
z
35
položek
<<
<
1
2
3
4