Renate Göckel - Místo činu lednička

Místo činu lednička: Když se z jídla stane problém

Nakladatel: Práh 2008
Rozebráno
215 Kč
pohlídat

Anotace

Držíte diety? Týráte se hladovkami? A přesto nedokážete zhubnout ani deko? To hladoví vaše duše... po bezpečí, uznání, podpoře... a po lásce. A tento hlad jídlem nezaženete!V této knížce se dozvíte mimo jiné:- co mají společné dieta a hladomor- co spouští přejídání a jak s tím účinně bojovat- jak s hladem souvisí menstruační cyklus, zima a...
Zobrazit celý text

Čtenářské recenze

Celkové hodnocení
(6x)

Vaše hodnocení
Tuto knihu jsem si zakoupila a této investice nelituji! Velmi pomohla mojí dceři. Pojednává o hubnutí i nebezpečí anorexie a bulimie. Dává dobré rady, ale nepoučuje se zvednutým ukazovákem. Je to kniha psaná ženou pro ženy.
Knihu jsme zakoupili do školní knihovny. Četla jsem mnoho podobných (i cizojazyčných) publikací, ale tato knížka je mimořádná. Diskrétní pomoc všem, kdo se trápí se svou postavou. Je jako domácí psychoterapeut a dietní poradce v jednom. Doporučuji.
Tuhle knížku bych dala mezi povinnou četbu všech dívek a žen. Zabývá se nejen touhou po hezké vizáži (a štíhlosti), ale i psychikou a původem té nezvladatelné touhy po jídle (čokoládce, řízečku...), kterou tak často pociťujeme, když se vyčerpané vracíme v šest večer domů. Knížka vysvětluje důvody, proč jinak silné a úspěšné ženské mají slabost...
Více
Renate Gockel úžasně vystihuje problém psychiky v neustálém kolotoči přejídání a strachu. Její knihy jsem četla v německém originále a dokonce jsem jí i napsala a osobně mi odpověděla.
Knížku jsem četla a je skutečně dobrá! Vy, kdo držíte diety, napadlo Vás, že radost ze života se nepočítá na snědené kalorie?
DOPORUČUJI Všem ženám a právě teď na jaře. Tohle není jen knížka o tom, proč mají některé z nás navíc pár kilo (a jak se jich zbavit). Je to knížka pro hladovějící ženskou duši a o tom, jak ji nasytit. Čtivá, zajímavá psychologická fakta (víte třeba, proč chuť 'zvyšuje' sladké a proč většina lidí luxuje ledničku po 17 hodině), přesto napsána velice přístupně a lidsky. Plná dobrých rad ;-)
Zobrazit další (3)

Funkce je dostupná pouze pro přihlášené

Omlouváme se, ale hodnotit a komentovat knihy můžete pouze jako registrovaný uživatel po přihlášení.
Přihlašte se, nebo se zaregistrujte, pokud nemáte účet.

Podělte se o vlastní zkušenost s knihou. Pomůžete tisícům nerozhodných čtenářů.

Autor/Autorka

Kategorie

Bibliografické údaje

Název:
Místo činu lednička
Autor:
Göckel, Renate
Nakladatel:
Práh
EAN:
9788072522002
ISBN:
978-80-7252-200-2
Doporučená prodejní cena:
239 Kč
Překlad:
Hudcová, Eva
Popis:
1× kniha, brožovaná, 164 stran, česky
Rozměry:
14,5 × 20,5 cm
Rok vydání:
2008 (1. vydání)