Zapisovatelé otcovský lásky

Nakladatel: Druhé město 2013
Zapisovatelé otcovský lásky

Zapisovatelé otcovský lásky

239 Kč
Ihned
239 Kč
Není v prodeji
159 Kč
pohlídat

Anotace

Poprvé vyšla tato kniha v roce 1998. Střídají se v ní tři vypravěči: otec-lampasák, dospívající dcera a syn-vášnivý až úchylný glosátor všeho, co se kolem něj odehrává. Právě v jeho vyprávění se nejvíce prosazuje Vieweghova pověstná groteskní nadsázka, pod níž ovšem vykukují závažné tóny. Nevěra, rozpad manželství, následná traumata dětí i...
Zobrazit celý text

Čtenářské recenze

Celkové hodnocení
(2x)

Vaše hodnocení
Tahle knížka je z těch nejlepších co jsem kdy četl..neváhejte...........kupte si ji.Některé knížky se čtou jedním dechem.Tahle ne! U té se ani nadechnout nestihnete!!!!!!!!!!
malokdy se mi stane, ze knihu doctu, zavru ji a je mi doslova LITO, ze jsem ji docetla. prave tyhle pocity jsem mela po precteni Zapisovatelu Michala Viewegha. nepamatuji, kdy neposled jsem se u knihy tak vyborne bavila a uz vubec nevim, ze bych se kdy u JAKEKOLIV knihy SMALA. doporucuji vsem
Já osobně si knihy pana Viewegha vychutnávám. Jelikož jsem stejná generace, tak mám pocit, že mu rozumím. Je pro mě fajn si zavzpomínat a popřemýšlet nad okamžiky, které jsou pro mně dnes už lehce pochopitelné a na které vlastně velmi ráda vzpomínám.
Výchova, rodina, neustálý koloběh života. Láska, otcovská, mateřská, cit a hlavně touha po...
Více
Jako vždy pan Viewegh dělá radost těm, které těší číst o věcech, které dobře znají a přikořeňuje popisem několika neobvyklých úchylek lidského chování. Pokud si přiznáte, že se rádi díváte na tzv. telenovely a čtete bulvární tisk, tzn. patříte k většině, bude se vám tato kniha líbit.
Kniha Zapisovatelé otcovský lásky je napsána pro Michala Viewegha typickým stylem: nijak nezačíná, nijak nekončí a o ničem není.
Zobrazit další (2)

Funkce je dostupná pouze pro přihlášené

Omlouváme se, ale hodnotit a komentovat knihy můžete pouze jako registrovaný uživatel po přihlášení.
Přihlašte se, nebo se zaregistrujte, pokud nemáte účet.

Podělte se o vlastní zkušenost s knihou. Pomůžete tisícům nerozhodných čtenářů.

Autor/Autorka

Kategorie

Bibliografické údaje

Název:
Zapisovatelé otcovský lásky
Autor:
Viewegh, Michal
Nakladatel:
Druhé město
EAN:
Doporučená prodejní cena:
159 Kč
Popis:
Elektronická kniha, 204 stran, bez zabezpečení DRM, 2,5 MB ePUB ePUB, 3,3 MB Mobi Mobi, 0,6 MB PDF PDF, česky
Rok vydání:
2013