John Green - Hvězdy nám nepřály

Hvězdy nám nepřály

Nakladatel: Yoli 2017
Hvězdy nám nepřály

Hvězdy nám nepřály

259 Kč
Ihned
259 Kč
Není v prodeji
209 Kč
pohlídat

Anotace

Zajímavá a citlivá knížka o šestnáctileté Hazel, která trpí rakovinou a sblíží se s Augustem, jemuž se podařilo tuto nemoc překonat. Ti dva mladí lidé se výborně doplňují, a navíc je spojuje originální pohled na život i na chorobu, která je postihla. „Nejvtipnější smutný příběh“ je napsán s mimořádným smyslem pro humor a sarkasmus a díky autorovu vyprávěčskému talentu vyznívá velmi působivě.

Čtenářské recenze

Celkové hodnocení
(9x)

Vaše hodnocení
Velmi mile napsaná kniha o nemilých věcech. Při poslechu této knihy mi nejednou ukanula slza, ale zároveň jsem cítila, jak tento příběh člověka dokáže nabít silou a optimismem. Oceňuji, jak autor dokázal toto téma zpracovat. Vřele doporučuji.
Konečně někdo, kdo píše věci tak, jak jsou. Ačkoliv bychom si všichni přáli, aby to August nějak zvládl, tak všichni víme, že rakovině tváří v tvář někdy bohužel nelze čelit. Kniha mě vzala za srdce.
tato knížka dokáže s humorem a nadsázkou mluvit o tak těžké věci jako je rakovina v posledním stadiu. Knížka se čte jedním dechem a není tam žádný přehnaný sentiment. Jen si člověk musí zvyknout, že životní styl Američanů je jiný než náš. Jejich časté: "Jak se cítíš? či "Mám tě rád" může občas nás Středoevropany překvapovat či popuzovat.
Jedna z nejlepších a zároveň nejsmutnějších knih, co jsem kdy četla... Někdy člověk nechápe jak někdo může vložit na papír tolik emocí, tolik života, ale zároveň i tolik o umírání... Maximální pocta autorovi za tuhle knihu, která potěší, ale i rozesmutní, nad kterou člověk musí přemýšlet! Chci víc takových knih!
Když jsem poprvé slyšela o knize Hvězdy nám nepřály, byla jsem si jistá tím, že si ji přečtu co nejdřív a udělala jsem dobře, protože ji miluji. Příběh plný emocí, smutku, umírání, ale hlavně humoru a lásky vás dostane. Hazel a Augustus a jejich názory na všechno vám budou sympatické už od začátku a ne proto, že byste jich litovali, ale proto, že...
Více
Bylo mi jasné, že kniha bude perfektní a k tomu mi stačilo přečíst si, o čem kniha "Hvězdy nám nepřály" vlastně je. Je velice emotivní, smutná a přitom zábavná a zkrátka nádherná. Zhltla jsem jí za pár dnů a pak o ní přemýšlela ve dne v noci. Každému doporučuji. :-)
Počtem stránek malá, ale obsahem obrovská kniha. Klenot a malý zázrak je pro mne tato knížka. Ačkoliv pojednává o velice nepříjemných a smutných věcech, je napěchověná až po poslední stranu láskou k životu. Kniha, při které jsem smál a brečel téměř současně, s nesmírně poutavým příběhem nad kterým je třeba popřemýšlet. A to nejlepší - POSTAVY....
Více
Co k tomu říct. Po dočtení ve vás zůstane temno a prázdno, protože si uvědomíte, že přes veškerou snahu o co nejlepší a nejzábavnější život, nikdo na ten život nemá „právo“. Nikdo nemůže říct: Jsem dobrý člověk, tak mám právo žít. Nikdo nemůže říct: Jsem šťastný a prožívám krásnou lásku, tak mám právo žít. Při čtení této knihy vám dojde, že nemáte...
Více
Zobrazit další (5)

Funkce je dostupná pouze pro přihlášené

Omlouváme se, ale hodnotit a komentovat knihy můžete pouze jako registrovaný uživatel po přihlášení.
Přihlašte se, nebo se zaregistrujte, pokud nemáte účet.

Podělte se o vlastní zkušenost s knihou. Pomůžete tisícům nerozhodných čtenářů.

Autor/Autorka

Kategorie

Bibliografické údaje

Název:
Hvězdy nám nepřály
Autor:
Green, John
Nakladatel:
Yoli
EAN:
9788075493880
ISBN:
978-80-7549-388-0
Doporučená prodejní cena:
209 Kč
Originál:
The Fault in Our Stars
Překlad:
Volhejnová, Veronika
Popis:
Elektronická kniha, 240 stran, bez zabezpečení DRM, 0,5 MB ePUB ePUB, 1,1 MB Mobi Mobi, bělorusky
Rok vydání:
2017
Jazyk:
bělorusky