Frederick Forsyth - Liška
Ke stažení

Liška

Nakladatel: Tympanum 2021
Liška

Liška

359 Kč
Skladem
359 Kč
Ihned
299 Kč

Anotace

Hit od legendy špionážní prózy Fredericka Forsytha a důkaz, že ani po letech neztratil nic ze svého spisovatelského umu! Bývalého britského tajného agenta Adriana Westona vzbudí uprostřed noci telefonát ministerské předsedkyně. Její sdělení je šokující: do počítačových databází Pentagonu, americké Národní bezpečnostní agentury a CIA se dostal...
Zobrazit celý text

Čtenářské recenze

Celkové hodnocení
(5x)

Vaše hodnocení
Mám rád Forsythovy knihy a tuhle jsem slupnul za dva dny. Takže super. Dost se mě občas mrazilo. Ale co. Je to přece jen kniha ;-)
Kniha je napsaná velmi dobře. Opět skvělá znalost problematiky. Atraktivní a žhavé téma kybernetického boje, který neustále skrytě probíhá mezi nepřátelskými (a obávám se, že i spřátelenými) uskupeními, množství reálných faktů a událostí, zákulisní pikle, dějové zvraty. Je psaná strohým stylem, spíše jako literatura faktu, než románový děj.
První půlka knížky mě velice bavila, ale pak jsem získal pocit, že tam trošku mixuje moc věcí dohromady. Druhá půlka je odbytá. Je to solidní kniha, ale od Forsytha jsem byl zvyklý na lépe propracované přiběhy.
Popisné, černobílé, jednoduché a přímočaré, spíš jakoby cílová skupina byli náctiletí. Nahozeno několik témat, každé z nich by stačilo na román - pokud by byl propracován. Když tak jednohubka na dovču. V podstatě zklamání.
Velké zklamání, připadalo mi, že to napsal úplně jiný Forsyth. V knize je smícháno několik globálních témat (Rusko, Irán, Korea), ale vše je povrchní, chybí detail a především logika.
Zobrazit další (2)

Funkce je dostupná pouze pro přihlášené

Omlouváme se, ale hodnotit a komentovat knihy můžete pouze jako registrovaný uživatel po přihlášení.
Přihlašte se, nebo se zaregistrujte, pokud nemáte účet.

Podělte se o vlastní zkušenost s knihou. Pomůžete tisícům nerozhodných čtenářů.

Autor/Autorka

Interpret/Interpretka

Kategorie

Bibliografické údaje

Název:
Liška
Autor:
Forsyth, Frederick
Nakladatel:
Tympanum
Edice:
Edice světový bestseller
EAN:
8595693455920
Doporučená prodejní cena:
299 Kč
Překlad:
Trávníček, Luboš
Interpret:
Brousek ml., Otakar
Popis:
AudioKniha ke stažení, 32 x mp3, délka 9 hod. 45 min., velikost 531,0 MB, česky
Rok vydání:
2021