Nejobsáhlejší kuchařská kniha autora knižních bestsellerů Romana Vaňka z dílny Pražského kulinářského institutu. Kniha obsahuje 762 fotografií a 431 receptů krok za krokem je přehledně řazeno do 23 kapitol.
Roman Vaněk, ředitel Pražského kulinářského institutu, se rozhodl vytvořit precizního moderně zpracovaného průvodce českou jídelní klasikou. Vznikl tak soubor bezmála dvouset pečlivě posaných a fotograficky zdokumentovaných receptů.
Co mají společného lidé jako gurmán, scénárista a autor kuchařských bestsellerů Roman Vaněk, reportér a sportovní komentátor Míra Bosák, přední politický komentátor a zástupce šéfredaktora týdeníku Reflex Bohumil Pečinka...
Velká naučná obrazová kniha autora kuchařských bestsellerů Romana Vaňka pro každého, kdo se chce dozvědět více o tajuplném vzniku potravin krok za krokem.
Sbírka známých i méně známých českých pohádek mezi nimiž nechybí i pohádky , které se dočkaly filmového zpracování jako jsou Rozum a štěstí, Sůl nad zlato, O dvanácti měsíčcích nebo O mluvícím ptáku, živé vodě a třech zlatých jabloních.
Soubor klasických český pohádek od Červené karkulky, Dlouhý, Široký a Bystrozraký až po
Hrnečku vař. Pohádky jsou psány velkými písmeny a srozumitelným moderním jazykem,
kterému dnešní děti rozumí. Knihu provází tematické obrázky ke každé pohádce.
Na třech DVD najdete 4 a půl hodiny videa s recepty zameřenými pouze na grilování. 7 předních českých kuchařů vám ukáže jak na to. Součástí balení jsou i tistěné brožury se všemi recepty.
Na 3 dvd nosičích najdete 5 a půl hodiny receptů, rad a triků Zdeňka Pohlreicha, kterými Vás provede svým vlastním osobitým stylem. Součástí každého dílu je přehledná 28 stránková brožura se všemi recepty.
Sushi, krok za krokem je edukativní DVD projekt Pražského kulinářského institutu a šéfkuchaře Tomáše Hnátka, kde se snažíme přiblížit techniku sushi širší veřejnosti tak, aby tato technika mohla být aplikována i v běžných domácnostech.