17. listopadu vychází nový sametový Morrissey

/ Tomáš Weiss

Anglický zpěvák Morrissey po třech letech vydá nové album. Bude se jmenovat Low in High-School. „Morrisseyho dar pro smíchání politických výroků s melodiemi je na albu Low in High-School ještě zjevnější než dřív a zachycuje ducha dnešní doby,“ uvádí vydavatelství. Tak tedy "stop watching the news", abyste mohli zůstat melodicky političtí.

Další články

TV Kosmas

Ladislav Heryán: Svět drží pohromadě velkorysost

Ladislav Heryán je kněz, salesián, biblista a přednáší na několika školách. Pohybuje se mezi mladými i mezi potřebnými, mezi dělníky i studenty, křtí, oddává, pohřbívá. Pokud fyzicky stíhá, snaží se být lidem nablízku. Jeho druhá kniha lidských příběhů a jejich biblických předobrazů se jmenuje Stopařem na této zemi.
 | tomáš weiss, vojtěch polák
TV Kosmas

Kardiochirurg a umělecký sklář napsal román z viktoriánské doby

Mudr. Mojmír Čermák (* 1957) se narodil v Uherské Hradišti, mnoho chvil strávil také v místní sklárně v obci Strání-Května. Z dětských vzpomínek čerpal v pozdějších letech při vlastní sklářské tvorbě. Jako lékař pracoval v nemocnici v Uherském Hradišti, zpočátku na dětském oddělení a posléze na chirurgii.
 | nakladatelství Cattacan
TV Kosmas

Petra Soukupová o své knize Kdo zabil Snížka?

Stručně, bez velkého okecávání. Petra Soukupová patří k těm autorům, kteří vám raději dají do ruky svojíknihu, než aby o ní složitě diskutovali. Prostě kniha pro děti, kde je zabitý pes a rodiče se se svými potomky dost míjejí.