Liga spravedlnosti: další komiks na plátně

/ Tomáš Weiss

Poháněný jeho obnovenou vírou v lidstvo a inspirován Supermanovým nesobeckým činem, se Bruce Wayne (Ben Affleck) spojí se svým nově nalezeným spojencem Dianou Prince (Gal Gadot), aby čelili ještě většímu nepříteli. Společně Batman a Wonder Woman pracují na tom, aby rychle našli a dali dohromady tým složený z nadlidí, se kterými by se mohli postavit této nově procitnuté hrozbě. Takoví jako blaničtí rytíři made in USA.

Další články

TV Kosmas

17. listopadu vychází nový sametový Morrissey

Anglický zpěvák Morrissey po třech letech vydá nové album. Bude se jmenovat Low in High-School. „Morrisseyho dar pro smíchání politických výroků s melodiemi je na albu Low in High-School ještě zjevnější než dřív a zachycuje ducha dnešní doby,“ uvádí vydavatelství. Tak tedy "stop watching the news", abyste mohli zůstat melodicky političtí.
 | Tomáš Weiss
TV Kosmas

Ladislav Heryán: Svět drží pohromadě velkorysost

Ladislav Heryán je kněz, salesián, biblista a přednáší na několika školách. Pohybuje se mezi mladými i mezi potřebnými, mezi dělníky i studenty, křtí, oddává, pohřbívá. Pokud fyzicky stíhá, snaží se být lidem nablízku. Jeho druhá kniha lidských příběhů a jejich biblických předobrazů se jmenuje Stopařem na této zemi.
 | tomáš weiss, vojtěch polák
TV Kosmas

Kardiochirurg a umělecký sklář napsal román z viktoriánské doby

Mudr. Mojmír Čermák (* 1957) se narodil v Uherské Hradišti, mnoho chvil strávil také v místní sklárně v obci Strání-Května. Z dětských vzpomínek čerpal v pozdějších letech při vlastní sklářské tvorbě. Jako lékař pracoval v nemocnici v Uherském Hradišti, zpočátku na dětském oddělení a posléze na chirurgii.