#ctenispojuje s překladatelkou Kateřinou Klabanovou nejen o nové Atwoodové

/ nakl. Argo

Co se dá bez prozrazování a ve zkratce říct o knižním pokračování Příběhu služebnice Margaret Atwoodové, který autorka nazvala Testaments a česky vychází pod názvem Svědectví v překladu Kateřina Klabanové?

Další články

TV Kosmas

Nově Kosmas naproti Švanďáku!

Je tady další knihkupectví Kosmas. V Praze šesté, celkově třicáté páté. Tentokrát v Praze na Smíchově. U Švandova divadla, u zastávky tramvaje. Další místo, kde se potkávát s knihami jak novými, tak těmi, co vyšly před časem. Další místo, kde se dají knihy rezervovavat, objednat nebo vyzvednout objednávku z e-shopu. Knihkupectví dělají knihkupci - a hlavně čtenáři. Tak ho používejte a chtějte po něm, ať je tam pro vás.
 | vojtěch polák
TV Kosmas

Můj příběh Michelle Obamové na Netflixu

Můj příběh nabízí intimní pohled do života bývalé první dámy Spojených států. Film ukazuje nevšední detaily jejího života a dává nahlédnout do zákulisí cesty po 34 městech. Doplňuje obrazem její knižní memoáry, které pod stejným názvem - tedy Můj příběh - vyšly i česky. Dokument sledujete na Netflixu.
 | Tomáš Weiss
TV Kosmas

#ctenispojuje - Veronika Bendová - Vytěženej kraj

Ten příběh Veroniky Bendové má po kapsách nejrůznější fasety: historickou, ekologickou, psychologickou, spirituální. Navíc - je to také kniha-apel. Procházka specifickou severočeskou sedlinou, road movie partnerské dvojice, co se rozešla, ale má k sobě blízko. Co se dá najít na místě, kde je vytěženo?