Proč se tetovat blbě, když nemusíš!

/ nakl.Plot

Není tetování, jako tetování, tatér jako tatér a hygiena jako hygiena. Pokud se nechcete nechat tetovat blbě, nebo se chcete naučit tetovat dobře, mohla by vás tahle kniha zajímat. Kniha Netetuj se blbě od Anety Cibulkové chce informovat - o výběru místa na těle, o bolesti, o péči o nové tetování, co třeba tetování a slunce atd...200 stran čtvercového formátu s barevnými fotografiemi. Kniha podpořená zájemci na Hithitu.

Další články

TV Kosmas

#ctenispojuje s překladatelkou Kateřinou Klabanovou nejen o nové Atwoodové

Co se dá bez prozrazování a ve zkratce říct o knižním pokračování Příběhu služebnice Margaret Atwoodové, který autorka nazvala Testaments a česky vychází pod názvem Svědectví v překladu Kateřina Klabanové?
 | nakl. Argo
TV Kosmas

Nově Kosmas naproti Švanďáku!

Je tady další knihkupectví Kosmas. V Praze šesté, celkově třicáté páté. Tentokrát v Praze na Smíchově. U Švandova divadla, u zastávky tramvaje. Další místo, kde se potkávát s knihami jak novými, tak těmi, co vyšly před časem. Další místo, kde se dají knihy rezervovavat, objednat nebo vyzvednout objednávku z e-shopu. Knihkupectví dělají knihkupci - a hlavně čtenáři. Tak ho používejte a chtějte po něm, ať je tam pro vás.
 | vojtěch polák
TV Kosmas

Můj příběh Michelle Obamové na Netflixu

Můj příběh nabízí intimní pohled do života bývalé první dámy Spojených států. Film ukazuje nevšední detaily jejího života a dává nahlédnout do zákulisí cesty po 34 městech. Doplňuje obrazem její knižní memoáry, které pod stejným názvem - tedy Můj příběh - vyšly i česky. Dokument sledujete na Netflixu.