Psí pěstounka a její příhody

/ Spokojený pes.cz

Web stránka Spokojený pes má podcast Ukecaný pes. Ten si na rozhovor pozval psí pěstounku Olgu Minaříkovou, které právě vyšla kniha Z deníku dočaskářky. Koupí této knihy přispějete na opuštěná a týraná zvířata ve spolku Dočasky De De. Ročně totiž zachrání kolem tří stovek psů a pár koček k tomu a všichni pracují bez nároku na jakoukoliv odměnu. Výtěžek jde na veterinární ošetření svěřenců.

Další články

TV Kosmas

Král v neděli nedělá....zemřel básník Petr Král

Tekutý portrét básníka v pohybu mezi snem a přítomností Král nic nedělá od Jana Gogoly ml., mezi Paříží a Prahou, mezi velodromem a věčností. Situační dokument zachycuje skici aktivního, inspirativního člověka, který na počátek svého uměleckého počínání stále staví údiv jako jádro filosofické disputace se světem, člověkem a snem.
 | Tomáš Weiss
TV Kosmas

S Arnoštem Novákem o knihách nakladatelství Neklid

Nakladatelství Neklid vydalo už 5 knih o změně. Změně osobní i společenské. Anarchismus, svobodné komunity, radikální ekologie, občanská neposlučnost, skutečná levice, humanita, proti chamtivému kapitalismu....
 | tomáš weiss, vojtěch polák
TV Kosmas

Nachystejte uzenáče - je tady lepě švihlý kult v knižní podobě

Červený trpaslík je britský sci-fi komediální seriál z produkce BBC. Stojí za ním dvojce Rob Grant a Doug Naylor. Vypráví o těžební lodi Červený trpaslík, která následkem nehody bloudí vesmírem už tři miliony let. Její nesourodá posádka zažívá šílená a fantasmagorická dobrodružství. Seriál se natáčel od roku 1988 do roku 1999. Vzniklo osm sérií. V roce 2009 se trpaslík v třídílné minisérii Zpátky na zem vrátil. Návrat měl úspěch a vznikly ještě další čtyři řady a filmový speciál.