Na příšernou sestru použij Sliz

/ nakl. Argo

Ostrov, příšerní dospělí, šikanované děti, manželský pár, který krade dětem zmrzlinu - a k tomu všemu ještě teta Hilda Hamižná. Někdo tomu už musí udělat přítrž! Ale kdo najde dost odvahy? Jedině Ned – je sice na vozíčku, ale jinak vládne neobyčejnou superschopností. SLIZOMOCÍ!

 

Sliz

313

Další články

TV Kosmas

Argo Underground: Vilma Kadlečková - nové díly a nové vydání Mycelia

"Typická sci-fi posledních desetiletí je apokalypsa, válka, nebo aspoň zabíjení jako na běžícím pásu, a to bohužel, i česká sci-fi. Paní Kadlečková se vymyká. Není to sice ten vernovský styl, ale člověk může s hrdiny přemýšlet, cítit. Jsem moc rád, že mezi hromadami braku se ještě najde něco, co má hodnotu. Přeji paní Kadlečkové hodně štěstí do dalšího psaní." Pan Václav, komentář na youtube
 | nakl. Argo
TV Kosmas

V Medovém lese bydlí čtyři zvířecí kamarádi s laskavým srdcem a hebounkou srstí

Již páté pokračování dobrodružných příběhů, které zvídavým předškolákům radí, jak se chovat v lese a neublížit lesním zvířatům. Tentokrát nás čeká napínavé dobrodružství při hledání pokladu. Předchozí díly načetla jako audioknihu Jitka Molavcová.
 | nakl. Kazda
TV Kosmas

Jak vznikla dětská knížka Paříž s vůní zločinu

Také vám jako malým rodiče kradli nos? NÁM TAKY! A také jste jako trochu větší se zatajeným dechem sledovali schovaní pod dekou detektivní příběhy Agathy Christie? MY TAKY! A také jste jako ještě trochu větší snili, že napíšete svůj vlastní detektivní příběh? MY TAKY! A tak to vlastně celé bylo. Ne, ba ne, taháme vás za nos. I když něco pravdy na tom je.