Jan Nejedlý

Přihlašte se nebo registrujte a přidejte si autora do oblíbených.
Nahoru

Jan Nejedlý v Oko Magazínu OKO

TV Kosmas

Knižní novinky doby virové - III.

Někdy, když se dobře zaposloucháte, můžete v posledních dnech zaslechnout, jak knihy úpí. A to hlavně ty, počaté ještě před zavřením knihkupectví. A tak jsou tu další knižní novinky z doby virové. My ukážeme a vy, pokud vás některá zaujme,...
Zobrazit celý text
Rádio Kosmas

Na dotek Petra Viziny - podcast Aktualne.cz, hostem Jaromír Plachý a Jan Nejedlý

Hosty podcastu Petra Viziny jsou výtvarník Jaromír Plachý a literární kritik Jan Nejedlý, které fascinuje lidová tvorba vyrytá na veřejných pisoárech nebo žákovských lavicích. Mluví o vulgaritě, omastku chudých a černém humoru.
Recenze

MeziŘádky Zdenko Pavelky

Literární redaktor a šéf nakladatelství Novela bohemica připomíná ve svém pravidelném literárním pořadu, psaném pro Víkendovou přílohu Českého rozhlasu Vltava, několik interesantních knih z konce minulého roku.
Recenze

Knižní pól Zdenko Pavelky

Oblíbený seriál přeletů nad nekonečnými knižními pláněmi. Tentokrát teremin, swingaři a potápky a po práci legraci.
Ukázky

Příručka pro začínající (/nebo už zenově pokročilé) vtipálky

Chceš pobavit kamarády a nevíš jak? Tak jako existuje Malý chemik nebo Malý kouzelník, tak právě vznikl Malý humorista. Posbíráno po paměti, kde se zasekly blbiny a kraviny, hovadiny a trapné srandy. Kniha je sice doporučována od 7 let...
Zobrazit celý text
Recenze

Odkud skáče mistr sportu?

Spoluzakladatelka webu Dobrá čeština a literární redaktorka Daniela Iwashita recenzuje sbírku dětské lidové tvořivosti v řeči vázané.
Další články