Nejprodávanější e-knihy - červenec 2015

Paganiniho smlouva
(21x)
Po neuvěřitelném světovém úspěchu knihy Hypnotizér se Lars Kepler vrací v plné síle. Jedné letní noci je nalezena mrtvá žena na velké lodi. Její plíce jsou plné vody, ale na oblečení nebo na zbytku těla není po vodě ani stopy ...
Ukázky

Paganiniho smlouva

249 Kč
Husitská epopej I. - 30%
(19x)
Sedmidílná sága vypráví o událostech slavné i pohnuté doby 15. století v Českém království.
Ukázky

Husitská epopej I.

299 Kč
209 Kč
Najděte si svého marťana
(29x)
V knize objevíte svěží pohledy a úvahy z oblasti psychologie a mezilidských vztahů. Zaujme vás zejména to, s jakým citem autor popisuje svět malých dětí - jeho pojetí je sympatickou pozvánkou do světa dětské psychiky.
Ukázky

Najděte si svého marťana

188 Kč
Netopýr
(25x)
První román ze série případů Harryho Holea, ve kterém nekonvenční kriminalista odjíždí do Sydney sekundovat místní policii při vyšetřování. Kniha získala řadu ocenění a odstartovala dráhu Joa Nesboho k dnešní pozici hvězdy světové krimi.
Ukázky

Netopýr

299 Kč
Hypnotizér
(20x)
Kriminální román, thriller, který odhaluje temné stránky lidské duše a otvírá bránu do pekla lidského zatracení.
Ukázky

Hypnotizér

299 Kč
Tichý dech
(21x)
Kniha získala ocenění Objev roku knižní ceny Magnesia Litera 2014. Přináší unikátní svědectví mladého českého lékaře o tom, jak zachraňoval životy v krizových oblastech afrického Konga a na Haiti.
Ukázky

Tichý dech

149 Kč
Wolf Hall
(5x)
Kniha je tím, co je v dnešní době vzácností - je to klasický, mnohovrstevnatý román s barvitě vylíčenými postavami, zachycující v plné šíři celé jedno historické období. V roce 2009 získala prestižní literární cenu Booker prize.
Ukázky

Wolf Hall

248 Kč
Básník
(8x)
Strhující text, který se zabývá nejen básníkovým životem, ale též literárním kontextem, dobou a místy, na nichž Ivan Blatný žil. Autor se stal laureátem knižní Ceny Josefa Škvoreckého.
Ukázky

Básník

299 Kč
Přízrak
(22x)
Harry Hole se po třech letech strávených v Hong Kongu vrací domů do Norska, nejde ovšem o žádnou zdvořilostní návštěvu.
Ukázky

Přízrak

279 Kč
Děti, které přežily Mengeleho
(3x)
Evě Mozes bylo deset let, když byla se svou rodinou poslána do Osvětimi. Zatímco její rodiče a dvě starší sestry byli posláni do plynových komor, Evu a její dvojče Miriam si vybral coby pokusné objekty muž, který byl znám jako Anděl smrti.
Ukázky

Děti, které přežily Mengeleho

237 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 999 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 100 > >>