Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - červenec 2015

Lichožrouti
(5x)
Kniha desetiletí pro děti. Napínavý a vtipný příběh pro děti od autorsko-ilustrátorské dvojce Pavel Šrut – Galina Miklínová. Zavádí nás do tajemného světa záhadaného tvora, který žere ponožky a z párů dělá licháče.

Lichožrouti

331 Kč
Lovci
(2x)
Praha roku 2050. Desetimilionová středoevropská metropole má svých problémů dost. Třeba s odpady, přemnoženými zmutovanými potkany nebo permanentní pouliční válkou na pomezí sunnitské a šíitské čtvrti.

Lovci

260 Kč
Mediální manipulace a krize v ČT
Kniha popisuje příběh české „televizní krize“ roku 2000. Zachycuje události a činy těch, kdo se v ní angažovali na jedné či druhé straně.

Mediální manipulace a krize v ČT

149 Kč
Pod sněhem - 32%
(8x)
Tři sestry nasedají jednoho dne do auta a vyrážejí k rodičům na oslavu otcových narozenin. Cestou vyplouvají na povrch dávné příběhy, vzpomínky, křivdy a nenaplněné sny. Bravurně napsané rodinné drama zachycuje spletité osudy jedné rodiny.

Pod sněhem

263 Kč
179 Kč
Proč nejsi jako chlapi v práci, vole?
(1x)
Vendula Chalánková, kterou pravděpodobně znáte jako vtipnou performerku, ilustrátorku dětských knih nebo nepřehlédnutelnou výtvarnou umělkyni, tentokrát přichází s autorskými komiksy.

Proč nejsi jako chlapi v práci, vole?

206 Kč
Rothschildova flaška
(3x)
Rothschildova flaška je příběh takřka detektivní, napsaný autorovým nezaměnitelným a vyzrálým stylem.

Rothschildova flaška

197 Kč
Výjimeční lidé
(5x)
Sázka odstartuje pátrání biologa v nevyřešených francouzských případech v prvním dílu série Akta Enzo.

Výjimeční lidé

269 Kč
Básník
(14x)
Strhující text, který se zabývá nejen básníkovým životem, ale též literárním kontextem, dobou a místy, na nichž Ivan Blatný žil. Kniha získala cenu Magnesia Litera Kniha roku 2014.
Ukázky

Básník

377 Kč
Vědomé milování
Kniha Pomalý sex představuje první knihu Diany Richardson, která se dostává do rukou českému čtenáři, o zcela novém pohledu na sexualitu, totiž knihu o vědomém milování.

Vědomé milování

254 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 1000 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 100 > >>