Nejprodávanější e-knihy - červenec 2015

Spasitel
(35x)
Harry Hole řeší další případ. Nájemný vrah dokončil svůj úkol, ale následně zjišťuje, že zastřelil nesprávného muže. Zadanou práci je třeba dokončit stůj co stůj. Harry musí ochránit skutečnou oběť a chytit zabijáka co nejdříve.
Ukázky

Spasitel

199 Kč
Vyhnání Gerty Schnirch
(68x)
Kromě bolestných otázek viny,odplaty a odpuštění mezi Čechy a Němci, jež tento neobyčejně plastický a působivý román klade, se stáváme svědky netradičního vztahu matky a dcery.
Ukázky

Vyhnání Gerty Schnirch

249 Kč
Larcenists and Lambs
(16x)
Je tu něco znepokojivého v dnešní společnosti. Krize stíhá krizi, svět velkých peněz se otřásá. A dva svérázní manželé s úžasem zjišťují, že pod povrchem je všechno jinak, než se na první pohled zdá…
Ukázky

Larcenists and Lambs

217 Kč
Hotýlek
(29x)
Některé věci jakoby existovaly mimo čas. Zůstávají stejné navzdory dějinám, válkám, totalitním režimům i počasí. Takový je i hotel pana Leopolda, vlastně spíše hodinový hotýlek, založený v dobách první republiky a nabízející potěšení a rozkoš pánům.
Ukázky

Hotýlek

259 Kč
Kouzelník ze Lhasy
(3x)
Když vtrhne Rudá armáda do Tibetu, je Tändzin Dordže, novic buddhistického kláštera, pověřen misí, která dá jeho životu skutečný smysl.
Ukázky

Kouzelník ze Lhasy

189 Kč
swingeři.cz
Už jste zažili vzrušující plánování, složité domlouvání a někdy i příjemné zakončení swingers párty? Pak se při čtení této knihy, psané s autorce vlastním humorným nadhledem, zaručeně pobavíte.
Ukázky

swingeři.cz

195 Kč
Dalajlamova kočka a umění příst
(3x)
Než dalajlama odjede na přednáškové turné do Ameriky, uloží své milované kočce Jesce (JSK, Její Svatosti Kočce) určitý úkol: objevit pravou příčinu štěstí. Plnění úkolu zavede kočku do netušených dobrodružství!
Ukázky

Dalajlamova kočka a umění příst

149 Kč
Deník
(10x)
Proslulá kniha obsahuje deníkové záznamy židovské dívky, která se s rodinou za války ukrývala před nacisty ve skrýši starého domu na předměstí Amsterodamu.
Ukázky

Deník

199 Kč
Hovězí kostky
(8x)
10 povídek provázaných chodem času odehrávajících se v letech 1982-2014.
Ukázky

Hovězí kostky

189 Kč
Kulový plesk
(2x)
Vtipy jsou dílem lidové tvořivosti, jejichž autor je neznámý. Ale je možné, že i vy znáte nějaký vtip, který pochází od autora této knihy, protože mnohé z jeho textů se rozšířily a zlidověly.
Ukázky

Kulový plesk

89 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 995 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 8 .. 100 > >>