Nejprodávanější knihy - listopad 2016

Kudy do pohody
Kniha je čtivá, praktická a čtenáři v ní najdou snadno použitelné návody. Textem je provází pan Zkoumal. Jak napovídá jméno, je to člověk zvídavý a nesnáší fráze. Autorovi nedovolí, aby z této knihy udělal seznam.
Ukázky

Kudy do pohody

89 Kč
Ladislav Pohrobek (1440–1457)
(1x)
O osobnosti uherského a českého krále Ladislava Pohrobka (1440–1457) dosud nevyšla žádná ucelená monografie (česky ani v jiném jazyce). Práce D. Papajíka je prvním pokusem o celkové zachycení jeho životní cesty.

Ladislav Pohrobek (1440–1457)

179 Kč
Láska k šutrům pro děti
(1x)
Tato kniha není určena jenom dětem, ale i všem začínajícím sběratelům minerálů! Najdete v ní mnoho cenných rad, jak a kde sbírat minerály.

Láska k šutrům pro děti

387 Kč
Latinsko-český slovník
Nové, opravené vydání osvědčeného slovníku, který byl vytvořen kolektivem zkušených autorů, přináší asi 30 000 latinských slov a slovních spojení a 80 000 českých ekvivalentů.

Latinsko-český slovník

539 Kč
Lázně v Ráji
Nový román „Lázně v Ráji, aneb Houtyš“ Richarda Medka se odehrává v lázních Sedmihorky v Českém ráji, kam se hlavní hrdina Ricardo dostane po nenadálé události, která se pokouší mu změnit život.

Lázně v Ráji

269 Kč
Lidské identity, lidské hodnoty
V životě se velmi často setkáváme se situacemi, které vyžadují rozpoznání identity. Musíme být schopni identifikovat své blízké a přátele, vědět, komu zaplatit dlužnou částku, na koho se hněvat za urážku či koho pochválit za dobře vykonanou práci.

Lidské identity, lidské hodnoty

280 Kč
Loupež bez cavyků
(1x)
Ligu důchodců nikdo nezastaví. A její členové teď momentálně potřebují peníze – hodně peněz. Zpříjemnit a rozveselit život starým lidem něco stojí. A proč nenapodobit svět velkých financí a nerozdělovat bonusy ???
Ukázky

Loupež bez cavyků

268 Kč
Lži na pohovce
Na pozadí příběhu několika analyticky orientovaných terapeutů a jejich pacientů, který se odehrává v současném San Francisku, přední americký psychoterapeut otevírá řadu zásadních problémů pomáhajících profesí.

Lži na pohovce

357 Kč
Machiavelli. Filozof nutnosti

Niccolo Machiavelli (1469–1527) byl autorem nejen proslulého traktátu Vladař, který obsahuje politické úvahy odhalující a popisující mechanismy fungování moci, a na který navázala díla dalších teoretiků moci.

Ukázky

Machiavelli. Filozof nutnosti

253 Kč
Marná lásky snaha / Love’s labour’s lost
Komedie o lásce, která nemá tentokrát šťastný konec, si střílí z mužské ješitnosti a nabubřelé učenosti, ale přináší i některé z autorových nejpůsobivějších milostných veršů.

Marná lásky snaha / Love’s labour’s lost

197 Kč
Zobrazuji 991 - 1000 z 1000 položek
<< < 1 .. 98 99 100