Nejprodávanější tituly - listopad 2016

Řeky Londýna
(10x)
Jedna z nejúspěšnějších městských fantasy uplynulého desetiletí vás zavede do Londýna, ve kterém u policie slouží čarodějové a po ulicích se prohánějí zlovolní duchové či božstva na válečné stezce.
Ukázky

Řeky Londýna

246 Kč
Babička drsňačka
(10x)
V humorné knížce pro děti se vypráví příběh o předsudcích a toleranci, o překvapivých odhaleních a jedné šíleně troufalé loupeži.
Ukázky

Babička drsňačka

245 Kč
Slza obrazem
(1x)
Autentická fotokniha skupiny Slza, ve které mají fanoušci kapely poprvé možnost poznat její členy nejen v záři reflektorů, ale i v jejich běžném životě a to díky unikátním fotografiím Jindry Kodíčka, jež jsou doprovázeny biografickými texty.

Slza obrazem

359 Kč
Lichožrouti
(5x)
Kniha desetiletí pro děti. Napínavý a vtipný příběh pro děti od autorsko-ilustrátorské dvojce Pavel Šrut – Galina Miklínová. Zavádí nás do tajemného světa záhadaného tvora, který žere ponožky a z párů dělá licháče.

Lichožrouti

331 Kč
Deníček moderního páru
(1x)
Kdo by neznal eskapády „moderního fotra“, které Dominik Landsman zachytil ve svých úspěšných Deníčcích? Nová kniha, kterou napsal společně s blogerkou a spisovatelkou Zuzanou Hubeňákovou, se pouští na stejnou půdu.

Deníček moderního páru

323 Kč
Po práci Legraci
(2x)
Socialismus byl tragickou kapitolou české historie, avšak skvělou kapitolou českého humoru.

Po práci Legraci

269 Kč
Tiché dívky

Provokativní, ambiciózní a nezapomenutelný příběh si zamilují čtenáři Iana Rankina, Joa Nesboho a Grega Ilese Frank Rath si myslel, že když odevzdal odznak detektiva, vraždami už se nebude muset zabývat.

Tiché dívky

314 Kč
Zima
(5x)
Malé, vtipné příběhy všedního dne, které poutají a bystří pozornost, podněcují fantazii a řečové schopnosti, ale hlavně baví malé i větší děti.

Zima

254 Kč
Praha noir
(4x)
Cigan, Goffa, Hejdová, Klevisová, Kopřiva, Neff, Pilátová, Procházka, Soukupová, Stančík, Sýkora, Šabach, Tučková, Urban. Čtrnáct předních českých autorů navazuje na bohatou tradici kriminálních a tajemných příběhů s pražskými náměty.

Praha noir

Pavel Mandys (ed.)
296 Kč
Protektorátem po stopách parašutistů

Kniha seznamuje čtenáře s místy, která jsou spojena s výsadky vyslanými v době druhé světové války z Velké Británie na území Protektorátu Čechy a Morava.

Protektorátem po stopách parašutistů

855 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 1000 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 100 > >>