Nejprodávanější knihy - listopad 2016

Chytrolíni z Hloupětína
(1x)
Po Hrůzostrašných pohádkách pro malé strašpytlíky, Čarodějných pohádkách pro malé kouzelníky, Chytrých pohádkách pro malé rozumbrady a svazku Ezopových bajek přicházejí básník Jiří Žáček a malíř Adolf Born s další knihou pro malé čtenáře.

Chytrolíni z Hloupětína

296 Kč
Vraťme Americe její velikost
(3x)
Slavná kniha amerického prezidentského kandidáta, kde říká: „Nastal čas navrátit Ameriku jejím právoplatným majitelům – americkému lidu.
Ukázky

Vraťme Americe její velikost

223 Kč
Lichožrouti se vracejí
Druhý díl příběhu ze skrytého života lichožroutů se rozbíhá po dvou liniích, které se postupně proplétají a často i řádně zauzlí. Humorná a zároveň dobrodružná sága pro děti.

Lichožrouti se vracejí

297 Kč
Sirotčinec slečny Peregrinové: Knihovna duší
(6x)
Dětem ze sirotčince slečny Peregrinové se krátí čas. Nebezpečný šílenec zůstává na svobodě a jejich milovaná slečna Peregrinová je stále v nebezpečí... Na nebezpečnou záchrannou misi jsou nuceni se vydat Jakob Portman a Emma Bloom.

Sirotčinec slečny Peregrinové: Knihovna duší

439 Kč
Anča a Pepík 1.
(1x)
Když v roce 1989 vznikaly první příběhy myšek Anči a Pepíka, jistě málokdo předpokládal, že i po více než čtvrtstoletí se bude jednat o kultovní bestseller, který na české komiksové scéně téměř nenachází obdoby.

Anča a Pepík 1.

341 Kč
Tiché dívky

Provokativní, ambiciózní a nezapomenutelný příběh si zamilují čtenáři Iana Rankina, Joa Nesboho a Grega Ilese Frank Rath si myslel, že když odevzdal odznak detektiva, vraždami už se nebude muset zabývat.

Tiché dívky

314 Kč
Lichožrouti navždy
(2x)
Třetí, závěrečný díl pohádkového románu o tvorech, kteří nám kradou ponožky a dělají z páru licháče. Hihlík a jeho přátelé se vracejí z Afriky zpět do Prahy. A v téhle džungli velkoměsta čelí naši hrdinové mnohem většímu nebezpečí než dosud…

Lichožrouti navždy

297 Kč
Matematický vesmír
(1x)
Jak to, že náš skutečný svět lze velmi dobře popsat pomocí matematických struktur? Přední americký kosmolog švédského původu Max Tegmark, profesor na MIT, se ve své nejnovější knize zamýšlí nad samotnou podstatou reality.

Matematický vesmír

449 Kč
Sova
(3x)
Druhý detektivní případ od autora bestselleru V lese visí anděl.
Ukázky

Sova

296 Kč
Žítkovské bohyně
(72x)
Další román Kateřiny Tučkové, autorky bestselleru Vyhnání Gerty Schnirch, je fascinujícím příběhem o ženské duši, magii a zasuté části naší historie.
Ukázky

Žítkovské bohyně

382 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 1000 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 100 > >>