Nejprodávanější Kniha nebo Mapa - prosinec 2016

Piráti z Ledového moře
(2x)
Sestry Siri a Miki žijí s tatínkem na ostrově v Ledovém moři. Napínavý příběh v duchu severské klasiky o dobrodružstvích dvou sourozenců se čte jedním dechem a rozvíjí čtenářovu fantazii. Určeno především pro děti ve věku 9–14 let.

Piráti z Ledového moře

314 Kč
Písně absurdní
(1x)
Po nahrávkách O smrti i vesele a Písně pro Ježíše vydává autor třetí CD. Po tématu smrti a tématu modlitby téma písňového smíchu. Při případném pouštění nahrávky dětem je třeba bedlivé rodičovské rozvahy!

Písně absurdní

340 Kč
Poslední pramen
(2x)
Do životů lidí ve vesnici Černá Voda zasáhne válka. Myrten, dcera Hillevi Halvarssonové, je už dospělá. Do Stockholmu odjíždí s tajemstvím, o němž neví ani Kristin.

Poslední pramen

332 Kč
Poslední zkouška
Pátý díl série o policejním psychologovi Sebastianu Bergmanovi.
Ukázky

Poslední zkouška

314 Kč
Posvátná tradice ve starém Egyptě
Celá staletí lidstvo fascinuje tajemství starého Egypta. Každý další archeologický objev však znamená novou hádanku. Pravý význam a smysl těchto objevů odhaluje tato kniha.

Posvátná tradice ve starém Egyptě

539 Kč
Promluva k Řekům
Apologetický spis raně křesťanského autora z druhého století, obsahující jednak polemiku s kulturou a vzdělaností tehdejší řecky hovořící společnosti, jednak povzbuzení k hledání moudrosti ve spisech nepocházejících od Řeků. Nejde o běžnou apologii,

Promluva k Řekům

241 Kč
Příběh lidského těla
(2x)
Strhující bestseller evolučního biologa prof. Daniela Liebermana osvětluje podstatné vlastnosti našeho těla s ohledem na všechny evoluční a kulturní tlaky, jež muselo podstoupit.

Příběh lidského těla

494 Kč
Pyramida
(2x)
V těchto pěti úžasných příbězích odehrávajících se před úvodním dílem série Vrazi bez tváře sledujeme Kurta Wallandera na jeho cestě k sobě samému nejen jakožto detektivovi, ale také jako člověku.

Pyramida

314 Kč
Retrokuchařka
S Retrokuchařkou se vrátíte k osvědčeným chutným receptům na masité, zvěřinové, zeleninové i sladké pokrmy.

Retrokuchařka

313 Kč
Richard Lví srdce
(1x)

Monografie je věnována rytíři par exellence, anglickému králi Richardu I. Jeanu Florimu se podařilo vytvořit brilantní portrét tohoto krále opředeného mýty a legendami.

Ukázky

Richard Lví srdce

406 Kč
Zobrazuji 991 - 1000 z 1000 položek
<< < 1 .. 98 99 100