Nejprodávanější audioknihy na CD - prosinec 2016

Pra Pra Pra
Příchod kmene Čechů k hoře Říp je dodnes obestřen spoustou otazníků. Jako by jich už tak nebylo dost, klade si František Ringo Čech další znepokojivé otázky. Na rozdíl od jiných badatelů však díky své fantazii pokaždé nalezne uspokojivou odpověď.

Pra Pra Pra

179 Kč
Sirotčinec slečny Peregrinové pro podivné děti
(13x)
Tajemný ostrov. Opuštěný sirotčinec. Stará sbírka bizarních fotografií. Existuje opravdu podivný sirotčinec pro děti se zvláštními schopnostmi, o němž Jacob jako malý slýchával?

Sirotčinec slečny Peregrinové pro podivné děti

269 Kč
Vita Caroli
K výročí krále Karla IV. (700 let) vychází v jednom kompletu nahrávka zachycující mluvené slovo i ukázky původní středověké hudby tak, jak zněla v českých zemích v době vlády našeho nejvýznamnějšího panovníka.

Vita Caroli

182 Kč
Duna
(9x)
Dvakrát zfilmované kultovní dílo sci-fi vypráví o mocenských bojích uvnitř vesmírného Impéria, v nichž jde o ovládnutí pouštní planety Arrakis, zdroje vzácného koření poskytujícího uživateli mimořádné psychické schopnosti.

Duna

341 Kč
Mlýn na mumie
(18x)
Komisař Durman je sympatický poživačný prasák. V této staropražské detektivce sice vyšetřuje sérii bizarních vražd, hodně času však věnuje ženským vnadám, dobré krmi či zrzavému moku.
Ukázky

Mlýn na mumie

359 Kč
Babička drsňačka
(7x)
V humorné knížce pro děti se vypráví příběh o předsudcích a toleranci, o překvapivých odhaleních a jedné šíleně troufalé loupeži.

Babička drsňačka

269 Kč
Muž jménem Ove
(16x)
O lásce, pořádném nářadí a o tom, proč je důležité jezdit saabem.
Ukázky

Muž jménem Ove

296 Kč
Mycelium I.: Jantarové oči
(6x)

Velkolepá audio adaptace v podání 9 herců! Sarkastický Lucas Hildebrandt bojuje se smrtelnou chorobou a hledá protiváhu moci fanatických Össeanů, na jejichž mimozemské technologii je lidstvo závislé.

Ukázky

Mycelium I.: Jantarové oči

224 Kč
Čarodějné pohádky
Znamenité vyprávění pohádek z celého světa plné kouzel kouzelníků, čarodějnic, kouzelných předmětů, magických zaklínadel, zázračných schopností a divotvorných proměn, veselé i strašidelné, uvěřitelné i neuvěřitelné.

Čarodějné pohádky

242 Kč
Tracyho tygr
(2x)
Půvabný příběh Thomase Tracyho, newyorského mladíka, ke kterému se jednoho dne připojí jako stálý společník tygr, na něhož mladík už od dětství čeká, aby v něm probudil lásku k dívce Lauře a naučil ho dalším důležitým věcem.

Tracyho tygr

314 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 224 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 23 > >>