Nejprodávanější e-knihy - říjen 2017

Příliš dlouhá swingers párty
(5x)
Tahle kniha není žádná selanka. Tahle kniha je literární swingers party plná démonů, prastaré magie, zombií, čarodějek, sukub, děsivých artefaktů, mocných sil z počátku věků a sexu. Hodně sexu. Ale taky akce a humoru.
Ukázky

Příliš dlouhá swingers párty

239 Kč
Mycelium II:  Led pod kůží
(18x)

Druhá z posvátných össenských drog. Zaostří mysl na vzdálený cíl. Ukáže směr. Najde spojení. Otevře cestu odsud až do vesmíru. A z vesmíru – sem.

Ukázky

Mycelium II: Led pod kůží

198 Kč
Poslední aristokratka
(61x)
František Antonín hrabě Kostka z Kostky je potomek šlechtického rodu, žijící v New Yorku. Po pádu komunistického režimu se s americkou manželkou Vivien a dcerou Marií (III.) vrací do Čech, aby převzal rodové sídlo.
Ukázky

Poslední aristokratka

160 Kč
Stopařův průvodce Galaxií 1
(40x)
První část bravurní parodie na sci-fi, která je dnes již klasickým dílem. Komplikovaný a originální příběh začíná zničením Země, která musí udělat místo nové galaktické dálnici ...
Ukázky

Stopařův průvodce Galaxií 1

148 Kč
Italské boty
(4x)
Překvapivý a dojemný příběh muže, který se ocitne na prahu svého obrození.
Ukázky

Italské boty

199 Kč
Karambol
(5x)
Probudil se a nejprve cítil nezměrnou úlevu. Ta trvala tři vteřiny, pak pochopil, že to nebyl zlý sen. Že to byla skutečnost. Ten hustý liják, náhlé trhnutí volantem, kluzká krajnice, to vše byla skutečnost....
Ukázky

Karambol

189 Kč
Lovec draků
(2x)
Afghánistán, 1975: dvanáctiletý Amír zoufale touží po vítězství v místním turnaji papírových draků a jeho věrný přítel Hasan mu slíbí pomoc. Ani jeden z nich však netuší, že toho odpoledne potká Hasana neštěstí, které jim oběma změní život navždy.
Ukázky

Lovec draků

198 Kč
Malinka
(5x)
Román Malinka je především svižně a vtipně vyprávěný příběh, který s nesmlouvavou naléhavostí zobrazuje krizi lidské identity, zamýšlí se nad její podstatou a právem na ni.
Ukázky

Malinka

199 Kč
Nauč se to!
(3x)
Nauč se to! je návod, jak se efektivně porvat s učením a pamatováním si – a pokud jste pedagog nebo lektor, tak i s tím, jak svoje znalosti předávat co nejúčinněji. Schválně, vzpomenete si, kdy vám naposledy někdo radil s tím, jak se vlastně učit?
Ukázky

Nauč se to!

239 Kč
Tantrický orgasmus pro ženy
(1x)
Revoluční přístup k ženské sexualitě – uvolnění jako klíč k dosažení hlubokých orgasmických stavů!
Ukázky

Tantrický orgasmus pro ženy

228 Kč
Zobrazuji 61 - 70 z 1000 položek
<< < 1 .. 5 6 7 8 9 .. 100 > >>