Nejprodávanější tituly - červen 2018
gastronomie

Pražská kuchyně běžná i sváteční - 11%
V knize Pražská kuchyně běžná i sváteční Pavel Růt představuje znovu své rozsáhlé znalosti pražských dějin a jejich nejrůznějších aspektů. Nevšední pohled na to, jak se od roku 1800 dodneška poměrně radikálně měnila kuchyně, jak co se vybavení týká.
gastronomie

Pražská kuchyně běžná i sváteční

358 Kč
318 Kč
V restauraci - 11%
(1x)
Kniha představuje spojení kulturní historie, literatury faktu a esejisticky pojatých příběhů s románovými prvky.
gastronomie
Ukázky

V restauraci

267 Kč
238 Kč
Kulinářské cesty po České republice - 11%
Kulinářské cesty Dominica Jamese po České republice jsou gurmánskou výpravou po nejzajímavějších kulinářských místech republiky. Je plná nádherných fotografií a představuje vývoj gastronomické scény a pohostinství v České republice.
gastronomie

Kulinářské cesty po České republice

590 Kč
524 Kč
Kytky k jídlu v receptech i herbáři - 11%

První kuchařka vyvolala neobyčejný zájem o téma jedlých květů i plevelů. Autorka organizuje i terénní semináře a kulinární workshopy. Know-how v oblasti jedlého kvítí a býlí u ní čerpali i špičkoví pražští kuchaři.

gastronomie

Kytky k jídlu v receptech i herbáři

404 Kč
359 Kč