Nejprodávanější tituly - říjen 2019
gastronomie

Kytky k jídlu v receptech i herbáři - 11%

První kuchařka vyvolala neobyčejný zájem o téma jedlých květů i plevelů. Autorka organizuje i terénní semináře a kulinární workshopy. Know-how v oblasti jedlého kvítí a býlí u ní čerpali i špičkoví pražští kuchaři.

gastronomie

Kytky k jídlu v receptech i herbáři

404 Kč
359 Kč
Včelí produkty mýtů zbavené - 11%
Knížka o včelách a jejich produktech – jak vznikají, jaké mají složení a vlastnosti, jaké jsou problémy s jejich kvalitou.
gastronomie

Včelí produkty mýtů zbavené

252 Kč
224 Kč
V restauraci - 11%
(1x)
Kniha představuje spojení kulturní historie, literatury faktu a esejisticky pojatých příběhů s románovými prvky.
gastronomie
Ukázky

V restauraci

267 Kč
238 Kč
Suroviny pro obor vzdělání cukrář - 11%
Učebnice popisuje suroviny pro výrobu cukrářských výrobků.Pojednává o výživě, složení a vlastnostech potravin a hodnocení jejich jakosti.Uvádí nové druhy surovin, kypřících prostředků a potravinářských barviv.
gastronomie

Suroviny pro obor vzdělání cukrář

297 Kč
264 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 14 položek
<< < 1 2