Nejprodávanější tituly - únor 2019
povídky

BE100F

Výběr ze sloupků Evy Turnové, baskytaristky kapely The Plastic People of the Universe, má název Turnový háj - BE100F (best of). Sloupky byly pravidelně publikovány v časopisech Instinkt a Reflex a vycházely knižně pod názvem Turnový háj 1-4.

povídky
Ukázky

BE100F

223 Kč
Strážci z hlubin času
(1x)
Patnáct strašidelných povídek, které sepsal přítel a literární následovník H. P. Lovecrafta August Derleth na základě náčrtů a fragmentů z Lovecraftovy pozůstalosti.
povídky

Strážci z hlubin času

494 Kč
Hovězí kostky
(6x)
Dvojnásobný držitel Magnesie Litery za nejlepší prózu (2003 a 2014) a nositel Ceny Josefa Škvoreckého (2010) přichází s novou knihou. Soubor jedenácti povídek, majících společného vypravěče, ne však čas.
povídky
Ukázky

Hovězí kostky

236 Kč
Veřejný písař

Poutníci , kteří opustili svou zem, dosud neznalí nového jazyka země, do které dorazili , se obracejí na veřejného písaře. Pomáhá jim vyplňovat nezbytné úřední dotazníky.

povídky

Veřejný písař

131 Kč
Příběhy sráče
(2x)
Chlast, deprese, sex, problémy v práci, se ženskými, zdravím i nedostatkem peněz... a především neustálý vnitřní boj se sebou samým řeší svérázně a nekompromisně hlavní hrdina dvaceti povídek mladého talentovaného prozaika a básníka Jaroslava Irovského.
povídky
Ukázky

Příběhy sráče

149 Kč
Drž mě pevně, miluj mě zlehka
(3x)
Robert Fulghum absolvoval několikaměsíční taneční školu tanga přímo v Argentině. A celou tu dobu mu v hlavě zrála kniha povídek v nichž zkoumá potřebu člověka reagovat fyzicky na hudbu.
povídky

Drž mě pevně, miluj mě zlehka

253 Kč
Zmizet (brož.)
(6x)
Brožované vydání souboru tří rozsáhlých povídek, ve kterých jsou hlavním tématem rodinné vztahy. Petra Soukupová za tuto knihu získala cenu Magnesia Litera 2010 pro nejlepší knihu.
povídky
Ukázky

Zmizet (brož.)

269 Kč
Povídky a apokryfy
Povídky z jedné a druhé kapsy a Apokryfy patřily a stále patří k nejúspěšnějším knihám klasika české moderní prózy Karla Čapka. V šedesátých letech minulého století natočil Supraphon některé z povídek a aforismů s tehdy předními interprety.
povídky
Ukázky

Povídky a apokryfy

139 Kč
Škoda lásky
Autor nás zavádí nejen do svých rodných Dejvic a na blízkou Hanspaulku, ale i do Smetanovy Litomyšle anebo do jedné zcela zapadlé pohraniční vísky. Titul knihy odkazuje na nejslavnější český hit všech dob - slavnou polku Jaromíra Vejvody.
povídky

Škoda lásky

197 Kč
Povídky
(2x)
Soubor třinácti povídek představuje básníka, prozaika, esejistu a překladatele Jana Zábranu (1931–1984) jako mimořádného autora povídek, průkopníka užívání hovorového jazyka a slangu v české próze.
povídky

Povídky

359 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 102 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 11 > >>