Nejprodávanější tituly - duben 2019

Nebe je zatažený
Trojalbum sólových koncertních nahrávek Filipa Topola (1965-2013) zpřístupňuje jednu důležitou, svébytnou podobu hudebníkova a básníkova světa. Možná tu "nejniternější a nejosobnější, nezaštítěnou nějakým kolektivem," jak sám říkal.

Nebe je zatažený

359 Kč
Vesmír ve sprše
(1x)
Kniha Vesmír ve sprše, debutující autorky Petry Suché, nabízí poutavé čtení plné pravdivých hořkosladkých příběhů o ženě ve všech jejích životních podobách.

Vesmír ve sprše

242 Kč
Vybledlá krajina s kopci
(7x)
Kazuo Ishiguro noblesně, nevtíravě, a přece nesmlouvavě vykresluje zdánlivě prospěšnou, ba důstojnou uměřenost japonské a britské povahy a zjišťuje, že je jejím nositelům spíše na škodu, protože ve skutečnosti odtažitého člověka i jeho okolí drtí.
Ukázky

Vybledlá krajina s kopci

198 Kč
Chladnokrevně
(4x)
Chladné londýnské ráno. Velký kufr, který vyplavila Temže. Detektiv šéfinspektor Erika Fosterová a její kolegyně Mossová už tuší, že je uvnitř nečeká příjemné překvapení…
Ukázky

Chladnokrevně

404 Kč
Kafka 3 - Roky poznání
(2x)
Třetí, závěrečný svazek monumentální Kafkovy biografie „Roky poznání“ zachycuje poslední necelé desetiletí Kafkova života, od roku 1916 do smrti v roce 1924.

Kafka 3 - Roky poznání

358 Kč
Parabible
(4x)
Tisková zpráva o našem prezidentovi Ježíši z Nošovic je aktuální, místy až provokativní biblickou parafrází.
Ukázky

Parabible

314 Kč
Tajný život stromů
(4x)

Německý bestseller Tajný život stromů se již druhým rokem drží na žebříčku nejprodávanějších knih a získává si nadšené čtenáře ve stále více zemích. Les je pro mnohé z nás vytouženým místem odpočinku. Je synonymem ticha a nedotčené přírody.

Ukázky

Tajný život stromů

359 Kč
Bože chraň aspidistru
(5x)
Orwellův psychologicko-společenský román, kritizující mamon a nadvládu peněz v meziválečné anglické společnosti.

Bože chraň aspidistru

268 Kč
Bydlíme
(1x)
Interaktivní knížka na čtení, prohlížení a zkoumání s geniálně vybudovanými ilustracemi obydlí lidí i zvířat. Přes zelenou fólii uvidíte svět lidí, přes červenou svět zvířat a dohromady... dohromady je to legrace.
Ukázky

Bydlíme

269 Kč
Pražské jaro
(7x)
Simon Mawer, autor Skleněného pokoje, bestselleru deníku New York Times, se vrací do Československa. Tentokrát během bouřlivých šedesátých let a s napínavým příběhem o sexu, politice a zradě.
Ukázky

Pražské jaro

359 Kč
Zobrazuji 71 - 80 z 1000 položek
<< < 1 .. 6 7 8 9 10 .. 100 > >>