Nejprodávanější tituly - srpen 2019

Den hanby
Výpravná obrazová publikace k 50. výročí dramatických událostí srpna 1969.

Den hanby

499 Kč
Smrtící tajnosti
(3x)
Jednoho mrazivého rána nalezne po probuzení matka svou dceru v kaluži krve a zmrzlou na malé předzahrádce. Kdo mohl provést takovou věc – zavraždit oběť na prahu jejího vlastního domu, ještě k tomu na Štědrý večer?

Smrtící tajnosti

404 Kč
Opuštěná společnost
(13x)
Šéfredaktor týdeníku Respekt popisuje dobrodružnou českou cestu od vzniku republiky po současnost a zasazuje dnešní politické a společenské události do historického a evropského kontextu.
Ukázky

Opuštěná společnost

260 Kč
Severská mytologie
(7x)
Severské mýty převyprávěné populárním spisovatelem fantasy Neilem Gaimanem.
Ukázky

Severská mytologie

268 Kč
Střet králů
(1x)
Smrt Roberta Baratheona a jeho místokrále Eddarda Starka uvrhla Západozemí do boje o moc nad Sedmi královstvími.
Ukázky

Střet králů

799 Kč
Na útěku
(3x)
Syrové a zároveň zvláštním lyrismem překypující vyprávění je podobenstvím o archetypálním střetu dobra a zla, v němž nakonec lidská důstojnost přece zvítězí nad zvůlí a krutostí.
Ukázky

Na útěku

224 Kč
Vezměte s sebou květinu!
(1x)
Deníky Moniky Pajerové z let 1980–1990 přinášejí autentické svědectví o společenských a politických poměrech za normalizace, o opatrném politickém tání v závěru let osmdesátých a pádu komunistického režimu v listopadu roku 1989.
Ukázky

Vezměte s sebou květinu!

267 Kč
Mytologie zahrádkářské kolonie
(3x)

Kniha básníka Václava Vokolka je jedinečným svědectvím o zanikajícím světě pražských zahrádkářských kolonií a zároveň brilantní literární evokací tohoto specifického mikrosvěta. Knihu provází evokativní a vtahující fotografie Richarda Čermáka.

Mytologie zahrádkářské kolonie

53 Kč
Jeden musí z kola ven
(2x)
V románu Jeden musí z kola ven se setkáváme s Georgem Smileym po deseti letech od Špiona, který přišel z chladu a opět v nové, jako vždy nebezpečné situaci.

Jeden musí z kola ven

313 Kč
Kavárnička na pobřeží
(4x)
Floru přivede pracovní cesta na ostrůvek Mure, kde prožila dětství. Musí proto opustit hektický život v Londýně plném světel, což je pro ni velmi náročný úkol. Ani pohled na jasně modré moře ji příliš netěší.

Kavárnička na pobřeží

358 Kč
Zobrazuji 71 - 80 z 1000 položek
<< < 1 .. 6 7 8 9 10 .. 100 > >>