Nejprodávanější e-knihy - leden 2020

Modrá košile
(2x)
Feťáci, zloději, opilci, mrtvoly, bezdomovci a špína zažraná do postav z obou stran zákona, které Modrá košile ukazuje ve své nahotě a charakterových úchylkách, se jako nekonečná nit táhne příběhem ukazující život na samém dně společnosti ...
Ukázky

Modrá košile

149 Kč
Bakly – Armáda
Bakly na minulost nezapomněl, smířil se s ní. Žije stranou od lidí, stará se o jediného člověka na světě, na kterém mu ještě záleží, o svou dceru Zuzanu.
Ukázky

Bakly – Armáda

229 Kč
Kulový blesk
(3x)
Divoce imaginativní scifi román od autora bestsellerové trilogie Vzpomínka na Zemi.
Ukázky

Kulový blesk

249 Kč
Vnitřní svět vítězů
(1x)
Co rozhoduje o vítězích mezi nejlepšími?
Ukázky

Vnitřní svět vítězů

339 Kč
Les přízraků
(4x)
Joachim Stein zimuje na hradě Stříbrná skála. Klidné Vánoce s rodinou však zkalí potyčka se zločineckým podsvětím v nedalekém městě Trutnov.
Ukázky

Les přízraků

198 Kč
Teorie podivnosti
(12x)
Vypravěčka Ada Sabová, mladá vědkyně z „Ústavu mezioborových studií člověka“, je v mnohém typickou (nikoli však stereotypní) moderní intelektuálkou, která se pokouší vybalancovat osobní život a kariéru.
Ukázky

Teorie podivnosti

198 Kč
Dočasná záležitost
Felicity je žena, kterou prostě musí mít. Ovšem pouze v posteli. Po žádném vážném vztahu miliardář Conrad Stelle netouží a má k tomu své důvody. Již jednou ho jeho milá nechala samotného u oltáře a Conrad své chyby rozhodně neopakuje.
Ukázky

Dočasná záležitost

69 Kč
No Future
Připravujeme děti na svět, který nenávratně zmizel. Vezeme děti na parním stroji do virtuální reality a tvrdíme jim, že je to pro ně prospěšné. Tato kniha tvrdí opak.
Ukázky

No Future

178 Kč
S androidkou v posteli
(5x)
Kniha je určena pro každého, kdo se zajímá o současné dění. Demaskuje, jak snadno jsou média zneužitelná, jak lehce lze zmanipulovat dav, aby naletěl politikům i různým aktivistům.
Ukázky

S androidkou v posteli

171 Kč
Dědina
(11x)
Lehce humorný příběh jedné současné vesnice.
Ukázky

Dědina

199 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 1000 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 100 > >>