Nejprodávanější tituly - leden 2020

Kulový blesk
(3x)
Divoce imaginativní scifi román od autora bestsellerové trilogie Vzpomínka na Zemi.
Ukázky

Kulový blesk

359 Kč
Poslední aristokratka
(32x)
František Antonín hrabě Kostka z Kostky je potomek šlechtického rodu, žijící v New Yorku. Po pádu komunistického režimu se s americkou manželkou Vivien a dcerou Marií (III.) vrací do Čech, aby převzal rodové sídlo.

Poslední aristokratka

260 Kč
S androidkou v posteli
(6x)
Kniha je určena pro každého, kdo se zajímá o současné dění. Demaskuje, jak snadno jsou média zneužitelná, jak lehce lze zmanipulovat dav, aby naletěl politikům i různým aktivistům.
Ukázky

S androidkou v posteli

269 Kč
Probudím se na Šibuji
(14x)
Když se sedmnáctiletá Jana dostane do vysněného Tokia, nejraději by zde zůstala navždy. Záhy se přesvědčí o tom, jak nedozírné následky může takové přání mít. Ocitne se totiž uzavřená v magickém kruhu rušné čtvrti Šibuja.
Ukázky

Probudím se na Šibuji

314 Kč
Aristokratka na koni
(8x)
Pokračování úspěšných knih Poslední aristokratka a Aristokratka ve varu.
Ukázky

Aristokratka na koni

233 Kč
Hubneme jídlem
(1x)
Po dvou bestsellerech (Nebojte se jíst - a hubnout! a Recept(y) na zhubnutí) přichází autorka s třetí kuchařkou na téma, jak se bez hladovění a nezdravých diet „projíst“ k vysněné postavě dostatečným množstvím pestré a vyvážené stravy.
Ukázky

Hubneme jídlem

179 Kč
No Future
Připravujeme děti na svět, který nenávratně zmizel. Vezeme děti na parním stroji do virtuální reality a tvrdíme jim, že je to pro ně prospěšné. Tato kniha tvrdí opak.

No Future

268 Kč
Věž a náměstí
(4x)
Niall Ferguson je uznávaný historik, autor čtrnácti knih, z nichž zná český čtenář tituly Vzestup peněz či Velký rozklad. V nové práci analyzuje podoby mocenského vlivu.
Ukázky

Věž a náměstí

538 Kč
Návrat do divočiny
(1x)
V knize Raději zešílet v divočině přinesl autor rozhovory s šumavskými samotáři, nyní přináší své zamyšlení nad tím, co mu tři roky se samotáři daly, čím ho tito lidé nejvíc oslovili a proč je má tak rád.

Návrat do divočiny

447 Kč
Safírové opojení
(2x)
Když se po osmi letech Millie znovu setká s bohatým šejkem Chálidem, vynoří se jí v hlavě neblahé vzpomínky na matčinu nevyjasněnou smrt.
Ukázky

Safírové opojení

69 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 1000 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 100 > >>