Nejprodávanější e-knihy - únor 2020

Prázdniny v Evropě
(3x)
Máte rádi humor, dobrodružství a mnohahodinové čekání u silnice? Pak vložte řízek mezi chleby a vydejte se za čtvrtým prázdninovým dobrodružstvím s Ladislavem Ziburou. Tentokrát vás čeká 14 000 kilometrů stopem napříč Evropou.
Ukázky

Prázdniny v Evropě

349 Kč
Vyšetřovatel
(8x)
Fascinující příběh člověka, který se ocitl takříkajíc na místě činu, když jako jediný český vyšetřovatel z pověření Mezinárodního tribunálu pracoval v 90.
Ukázky

Vyšetřovatel

339 Kč
Osm
(3x)

Nový román Radky Třeštíkové, nejčtenější české autorky součastnosti! Příběh o několika láskách s jednou detektivní zápletkou. Začíná nečekaně skoro koncem a končí začátkem. Hlavní hrdinka Míša je následkem střelného poranění v bezvědomí.

Ukázky

Osm

249 Kč
Clayův most
(4x)
Hrdiny Zusakova nového románu je pět bratrů Dunbarových; Matthew, vypravěč knihy, je z nich nejstarší a nejrozumnější, Clay je nejcitlivější a jeho úloha ve vyprávěném příběhu nejdůležitější.
Ukázky

Clayův most

248 Kč
Hodiny z olova
(11x)
Rozsáhlý román inspirovaný autorčinými pobyty v Číně.
Ukázky

Hodiny z olova

339 Kč
Nebe nad Jemenem
(6x)
Nejnovější kniha lékaře Tomáše Šebka z místa současné největší humanitární katastrofy na světě.
Ukázky

Nebe nad Jemenem

145 Kč
Rudý Zeman
(2x)
Rudý Zeman je opět příběhem novinářského pátrání, které jde do hloubky zásadních politických etap Miloše Zemana a jeho vztahů.
Ukázky

Rudý Zeman

249 Kč
Smrtící bílá
(9x)

Čtvrtý případ Cormorana Strika a Robin Ellacottové „Viděl jsem, jak zabili dítě.“ S těmito slovy jednoho dne navštíví utrápený mladý muž soukromého detektiva Cormorana Strika a prosí ho o vyšetření zločinu, jehož byl údajně svědkem v dětství.

Ukázky

Smrtící bílá

389 Kč
Vlast
(3x)
Baskičtí teroristé na sklonku roku 2011 po čtyřiceti letech činnosti ohlašují složení zbraní. Pro Bittori, vdovu jedné z obětí, však příběh ani zdaleka nekončí.
Ukázky

Vlast

245 Kč
Dědina
(11x)
Lehce humorný příběh jedné současné vesnice.
Ukázky

Dědina

199 Kč
Zobrazuji 61 - 70 z 1000 položek
<< < 1 .. 5 6 7 8 9 .. 100 > >>