Nejprodávanější Kniha - březen 2020

Hana
(30x)
Třetí román úspěšné české autorky.
Ukázky

Hana

359 Kč
Krvavý Bronx
(4x)
Nejlepší autoři z nakladatelství Host a Druhé město napsali text na motivy z „černé kroniky“, a tak vznikla obsáhlá povídková antologie s názvem Krvavý Bronx.
Ukázky

Krvavý Bronx

341 Kč
Neutěšenci
(3x)
Do nejmenované evropské metropole, připomínající složený portrét Prahy a Vídně, přijíždí světově proslulý klavírní virtuóz. Od jeho vystoupení si místní občané slibují nejen nevšední hudební zážitek, ale hlavně duchovní obrodu upadající obce.

Neutěšenci

358 Kč
Vrány
(14x)
Komorní příběh, který končí tam, kde začíná tma.
Ukázky

Vrány

314 Kč
Melmoth
(3x)
Již po staletí putuje tajemná postava v rozevlátém tmavém šatu po celém světě, vyhledává ty, kdo se provinili činem či pouhou zbabělostí, a láká je do své společnosti. Třetí román Sary Perryové se odehrává v Praze, městě přetékajícím historií.
Ukázky

Melmoth

268 Kč
Tiché roky
(26x)
Román od autorky bestselleru Hana. Co všechno nevíme o svých nejbližších?
Ukázky

Tiché roky

359 Kč
Konec hry
(3x)
Hadrovým panákem vše začalo. Loutkářem to pokračovalo. A teď je tu Konec hry: případ, v němž půjde o všechno. Případ, kterým se vražedný kruh uzavírá.

Konec hry

359 Kč
Slepá mapa
(17x)
Anna, Alžběta, Anežka. Tři ženy, tři generace, jedna rodina a mnoho životních zvratů, traumat a tajemství
Ukázky

Slepá mapa

359 Kč
Až se ti zatočí hlava
(4x)
Temně groteskní příběh, v němž o sebe křísnou dva muži z opačných táborů společenského spektra a pak se začnou dít věci. Příběh Štindlovy knihy se odvíjí na pomezí satiry, hororu, psychodramatu i road movie.
Ukázky

Až se ti zatočí hlava

242 Kč
Prašina - Černý merkurit
(4x)
Prašinu sevřel mráz, neobydlené ulice jsou zaváté sněhem. Od prvního dobrodružství Jirky a En uplynuly měsíce, přímo v tajemné čtvrti si vybudovali klubovnu zvanou Doupě a objevili prašinskou část Krchleby, ze které přichází hrozba pro celé město.
Ukázky

Prašina - Černý merkurit

260 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 1000 položek
<< < 1 2 3 4 .. 100 > >>