Nejprodávanější e-knihy - březen 2020

Poslední aristokratka
(61x)
František Antonín hrabě Kostka z Kostky je potomek šlechtického rodu, žijící v New Yorku. Po pádu komunistického režimu se s americkou manželkou Vivien a dcerou Marií (III.) vrací do Čech, aby převzal rodové sídlo.
Ukázky

Poslední aristokratka

160 Kč
Pravda krve
(1x)
Jako cvičenec programu Bratrstva černé dýky se Boone osvědčil jako skvělý voják a nyní bojuje po boku Bratrů.
Ukázky

Pravda krve

229 Kč
Dny opuštění
(8x)
Román, jehož hlavní hrdinkou je překladatelka Olga, se odehrává v Turíně, kde Olga žije v malém bytě s manželem Mariem, dvěma dětmi a psem. Děj začíná v okamžiku, kdy manžel, zdánlivě bezdůvodně, od rodiny odchází.
Ukázky

Dny opuštění

197 Kč
Hledání odpovědí
(1x)
Miliardářka Violet Niarchosová měla nehodu a ztratila částečně paměť. Nedokázala si vzpomenout na události, které nehodě předcházely. Tušila, že prožila romantický vztah a že dítě, které čekala, neměla se svým snoubencem.
Ukázky

Hledání odpovědí

69 Kč
Jsi tam, brácho?
(4x)
Knížka je sympatickou pozvánkou do světa Marka Hermana a Jiřího Haldy. Tihle dva chlapíci jezdí neúnavně po celé republice a přednášejí o výchově dětí a hledání sama sebe. Středobodem jejich světa je rodina a malé děti do šesti let.
Ukázky

Jsi tam, brácho?

188 Kč
Dědina
(11x)
Lehce humorný příběh jedné současné vesnice.
Ukázky

Dědina

199 Kč
Faja
(13x)
Pokračování původního českého fantasy románu Naslouchač.
Ukázky

Faja

239 Kč
Neprofesionál
Co se stane, když se zamilujete do své nejlepší kamarádky a kolegyně? Mám tu nejskvělejší práci na světě. Randím s krásnými ženami a píšu o tom. Ovšem rád bych svůj seznamovací blog posunul na vyšší úroveň.
Ukázky

Neprofesionál

169 Kč
Smrt místostarosty
Standa Berka, mimořádně povýšený na podplukovníka, je rozhodnutý podruhé opustit řady policie. Jenže zmizí jeho známý, místostarosta na Úřadu městské části Brno-Bystrc, tedy brněnské čtvrti, která je Berkovým domovem.
Ukázky

Smrt místostarosty

169 Kč
Kdo ví, kde budu zítra
(5x)

Tomáš Etzler (* 1963) je český novinář, který v letech 2007 až 2014 působil jako stálý zpravodaj České televize v Číně. V roce 1999 začal pracovat pro CNN jako editor zpráv a poté působil pět let jako válečný zpravodaj CNN na Haiti, v Iráku a v Afghánistánu.    

Ukázky

Kdo ví, kde budu zítra

249 Kč
Zobrazuji 61 - 70 z 1000 položek
<< < 1 .. 5 6 7 8 9 .. 100 > >>