Nejprodávanější e-knihy - srpen 2020

Zlodějka příběhů
(3x)

Další příběh od královny českých detektivek  Šéfka televizního scenáristického týmu Anna Valentová je výrazná osobnost – lidé ji buď milují, nebo nenávidí. Anna chce být ve všem nejlepší, jenže teď se jí pracně vybudovaná pověst hroutí pod rukama: její dcera je nezvěstná a navíc neznámý vyděrač odhalil všechna její tajemství.

Ukázky

Zlodějka příběhů

279 Kč
Hyperion
(3x)
Ke kolonizovaným planetám pod správou Hegemonie Člověka se blíží mohutná invaze Vyvrženců, kdysi obyčejných lidí, nyní proměněných pro život v hlubinách vesmíru. Nadcházející válečný konflikt hodlají využít ke splnění vlastních, těžko srozumitelných
Ukázky

Hyperion

248 Kč
Běh o život
(4x)
Sci-fi z nedaleké budoucnosti líčí temnými barvami industriální svět, nikoli nepodobný totalitě. Zábavu apatickým masám obstarává jediný televizní kanál, který vysílá obskurní zvrácené soutěže, z nichž nejdrsnější a nejpopulárnější je Běh o život.
Ukázky

Běh o život

169 Kč
Betonová blondýna
(1x)

Třetí případ Harryho Bosche Když detektiv Harry Bosch zastřelil sadistického vraha zvaného Panenkář, všichni v Los Angeles byli přesvědčeni, že děsivá noční můra skončila. Vdova po zemřelém však Bosche obviní ze zabití nepravého muže.

Ukázky

Betonová blondýna

279 Kč
Dovolená očima delegátky
(1x)
Byli jste někdy na dovolené s cestovní kanceláří? Staral se tam o vás delegát? Jaký byl? Ochotný, milý, drzý, k ničemu? Záviděli jste mu, že se může celé léto válet po pláži, a ještě je za to placený? A napadlo Vás někdy, jak celou sezonu letních dovolených vnímá on?
Ukázky

Dovolená očima delegátky

209 Kč
Dvacet jedna pravd o lásce
(5x)
Knihkupec Dan Mayrock je sympatický neurotik sžíraný mnoha vnitřními nejistotami. Na radu psychologa si svůj svět začal organizovat do seznamů, a tak životem prochází s tužkou v ruce a neustále si všechno katalogizuje.....
Ukázky

Dvacet jedna pravd o lásce

248 Kč
Kontrakt 2
(2x)
Další díl série o vztahu, který nezačal dobře – vzájemným pohrdáním a nenávistí, ale nakonec z toho byla láska.
Ukázky

Kontrakt 2

179 Kč
Nestoudný Markýz Hartley
Smyslný milostný příběh z elegantního prostředí aristokracie.
Ukázky

Nestoudný Markýz Hartley

179 Kč
Svatební plán
(1x)

Anglie roku 1811 Frederica, nejstarší dcera zemřelého vikomta z Panswicku, sní o báječné sezoně v Londýně. Jenže její otec zanechal rodině hromadu dluhů a tak, se její matka ve snaze zachránit alespoň rodinnou usedlost, rozhodne vsadit všechno na jedinou kartu.

Ukázky

Svatební plán

199 Kč
Svedu to na tebe
(1x)
Vstupte do světa autorky vtipných sloupků, na kterou povinnosti stojí frontu, ale ona už moc dobře ví, jak v tom plavat a na koho co hodit.
Ukázky

Svedu to na tebe

249 Kč
Zobrazuji 111 - 120 z 1000 položek
<< < 1 .. 10 11 12 13 14 .. 100 > >>