Nejprodávanější e-knihy v roce 2020

Umění být zdráv
(9x)

Vše je propojené: Jak se chovat k vlastnímu tělu a předcházet nemocem? Jeden z nejuznávanějších představitelů funkční medicíny Jan Vojáček vám ukáže, jak ve vlastním organismu probudit schopnost samoléčby a najít ztracenou harmonii.

Ukázky

Umění být zdráv

279 Kč
Věci, na které nastal čas
(8x)
Život nelze naplánovat ani se na něj nedá dopředu připravit.
Ukázky

Věci, na které nastal čas

279 Kč
12 pravidel pro život
(5x)
Co by měl znát každý člověk v moderním světě? ptá se renomovaný psycholog Jordan B. Peterson a jeho odpověď na tuto nesnadnou otázku v sobě jedinečně propojuje odvěké pravdy a ohromující objevy nejsoučasnějšího vědeckého výzkumu.
Ukázky

12 pravidel pro život

278 Kč
Geniální přítelkyně
(21x)
Román Geniální přítelkyně je první ze stejnojmenné tetralogie, jejíž pojící linií je složité, bouřlivé, ale stále intenzivní přátelství mezi Elenou a Lilou, které se narodily a vyrostly v chudinské neapolské čtvrti.
Ukázky

Geniální přítelkyně

174 Kč
Pomsta bílého jednorožce
(2x)
Vok z Rotštejna, který se honosí erbem Markvarticů, přijde za nevyjasněných okolností o manželku Anežku, kterou najdou mrtvou pod skálou, na níž se jeho hrad tyčí nad krajinou jako orlí hnízdo.
Ukázky

Pomsta bílého jednorožce

199 Kč
Heřmánkové údolí
(11x)
Strhující příběh ženy, které osud původně rozdal horší kartu než jiným. Byla silná, ačkoli si svou sílu neuvědomovala, a statečná, ačkoli o statečnosti nikdy nepřemýšlela. Společenský román.
Ukázky

Heřmánkové údolí

169 Kč
Dům na samotě
(6x)

Další napínavá detektivka od dvojnásobné držitelky Ceny Jiřího Marka Výtvarnice Nela po rozchodu s přítelem zůstala sama ve starém mlýně, který původně s partnerem chtěli zrekonstruovat. V téže době bylo v nedalekém lese nalezeno tělo mladé dívky, ucházející se o práci v místních dostihových stájích.

Ukázky

Dům na samotě

279 Kč
Úzkosti a jejich lidé
(9x)
Fredrik Backman, autor románu Muž jménem Ove, je zpět a s ním jeho zatím snad nejvtipnější kniha.
Ukázky

Úzkosti a jejich lidé

259 Kč
Konec hry
(3x)
Hadrovým panákem vše začalo. Loutkářem to pokračovalo. A teď je tu Konec hry: případ, v němž půjde o všechno. Případ, kterým se vražedný kruh uzavírá. Finlay Shaw, policista v důchodu, je nalezen mrtvý doma v zamčené místnosti.
Ukázky

Konec hry

279 Kč
Příběh služebnice
(13x)
Pochmurná vize blízké budoucnosti Spojených států amerických, které se z demokratických výšin propadly do všeobjímajících hrůz totalitního režimu. Kniha se stala předlohou pro filmové a aktuálně také pro úspěšné seriálové zpracování.
Ukázky

Příběh služebnice

198 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 1000 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 100 > >>