Nejprodávanější tituly - leden 2021
gastronomie

Foodstyling
Focení jídla se stalo fenoménem posledních let. Na sociálních sítích se mladí i starší předhánějí v tom, kdo ohromí krásnějším záběrem.
gastronomie

Foodstyling

359 Kč
Vyměň chemii za jídlo
(1x)
Julita Bator si myslela, že její děti nedokáže nic úplně uzdravit a že se nikdy nezbaví alergií a častého užívání anitibiotik.
gastronomie

Vyměň chemii za jídlo

296 Kč
Zažít Alpy
Když otevřete tuto knihu, okamžitě se přenesete doprostřed Alp.
gastronomie

Zažít Alpy

629 Kč
Exotické koření s recepty
Unikátní a bohatě ilustrovaná publikace má za cíl seznámit zájemce o koření, a celkově o vaření, s jednotlivými druhy exotických bylinek, koření a jejich směsí. Nedílnou součástí knihy jsou i recepty...
gastronomie
Ukázky

Exotické koření s recepty

385 Kč
Chilli
(1x)
Autorský projekt dvou cestovatelek a vášnivých fanynek chilli představuje kromě autentických receptů pestré osudy chilli papriček napříč dějinami a kontinenty, jejich roztodivné tvary, chuťové zvláštnosti či míru pálivosti.
gastronomie

Chilli

539 Kč
Impérium jídla
(1x)
Kniha s pomocí úryvků z barvitě napsaného deníku jistého kupce žijícího v šestnáctém století živým způsobem popisuje osudy lidí i celých společností v uplynulých dvanácti tisíciletích, a to na příkladu potravin, které coby zdroje pěstovali nebo lovili, s nimiž obchodovali a které také konzumovali.
gastronomie

Impérium jídla

359 Kč
Ketodieta
Ketogenická dieta dnes patří k nejoblíbenějším dietám a z dobrého důvodu.
gastronomie

Ketodieta

323 Kč
Škola vaření
Uděláme z Vás mistry kulinářského umění.
gastronomie

Škola vaření

449 Kč
Kytky k jídlu v receptech i herbáři

První kuchařka vyvolala neobyčejný zájem o téma jedlých květů i plevelů. Autorka organizuje i terénní semináře a kulinární workshopy. Know-how v oblasti jedlého kvítí a býlí u ní čerpali i špičkoví pražští kuchaři.

gastronomie

Kytky k jídlu v receptech i herbáři

404 Kč
Suroviny pro obor vzdělání cukrář
Učebnice popisuje suroviny pro výrobu cukrářských výrobků.Pojednává o výživě, složení a vlastnostech potravin a hodnocení jejich jakosti.Uvádí nové druhy surovin, kypřících prostředků a potravinářských barviv.
gastronomie

Suroviny pro obor vzdělání cukrář

297 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 20 položek
<< < 1 2