Nejprodávanější e-knihy - prosinec 2021

Vášeň pod polární září
Ragnar byl jako jeho rodný Island… Tajemný, vznešený, krásný. A Lottie mu podlehla… Když Ragnar zmizel, Lottii zůstaly vzpomínky. A dcera s vlasy barvy slunečních paprsků. A pak se Ragnar vrátil, rozhodnutý zachovat se „čestně“.
Ukázky

Vášeň pod polární září

69 Kč
Do hrobu si to nevemu
(2x)

Glosy a vzpomínky Karla Šípa, které vás zasáhnou přímo do bránice Vážený a milý čtenáři. Oceňuji tvůj vkus, protože tě zaujala tato knížka. Asi bys rád věděl, co uvnitř najdeš. Takhle. V běhu času se mi sejdou nápady, úvahy i zasuté vzpomínky, o které se chci podělit.

Ukázky

Do hrobu si to nevemu

209 Kč
Královražda na Křivoklátě
(5x)
Přemysl II. Otakar slaví patnácté výročí korunovace českým králem.
Ukázky

Královražda na Křivoklátě

199 Kč
Vánoční flirt
(2x)
Když se miliardář Hunt Sheridan dostaví na samotný konec vánoční recepce, kterou Adie pořádá pro velmi bohaté klienty, aby si mohli na jednom místě a v poklidu nakoupit vánoční dárky, zjišťuje, že vlastně o nic materiálního nestojí.
Ukázky

Vánoční flirt

69 Kč
A odkud bych asi tak byl?
(5x)
Miroslav Karas působil v Rusku jako zahraniční reportér České televize a stal se svědkem mnoha zásadních momentů moderní ruské historie. Přinášel reportáže z dění v Donbasu i na Krymu, informoval o soudu s pilotkou Savčenkovou, zblízka sledoval Vladimira Putina a z první ruky zažil Olympijské hry v Soči.
Ukázky

A odkud bych asi tak byl?

279 Kč
Sedm zákonů
(4x)
Jak civilizace vznikají, dosahují vrcholu a upadají.
Ukázky

Sedm zákonů

258 Kč
Přepište dějiny
(1x)
Martin Groman a Michal Stehlík převážně vážně o dějinách, veřejném prostoru, médiích a realitě, která nás obklopuje ať chceme, nebo ne. Kniha je určena nejen pro čtenáře naší české historie, ale pro všechny, které baví zajímavé a neznámé informace…
Ukázky

Přepište dějiny

288 Kč
Upálené
(4x)
Další thrillerová lahůdka s hororovou příchutí od autorky Kříďáka, Jámy a Těch druhých. Před pěti sty lety tady upálili osm mučedníků. Před třiceti lety tu beze stopy zmizely dvě dívky. A před dvěma měsíci tu tragicky zemřel místní farář.
Ukázky

Upálené

279 Kč
Ve sněžné pasti
Minulost se na nich obou podepsala… Lucas a Stacey se poznali už před lety. Poznali, nenechali to, co se mohlo rozhořet, vzplanout… a rozešli se! Ne… Byl to Lucas, kdo odešel.
Ukázky

Ve sněžné pasti

69 Kč
Vytočenej na Maxx
(1x)
Maxx Reynolds potřebuje pomoc. Jeho práce, dům i celý život jsou v rozkladu. V zoufalství hledá na internetu a chce najmout nového zaměstnance pro svoji dílnu, kde mimo běžné opravy restauruje i historické motorky.
Ukázky

Vytočenej na Maxx

269 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 1000 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 100 > >>