Nejprodávanější tituly - červenec 2021

Jak umírá demokracie
(9x)
Když Donald Trump vyhrál volby, mnozí si položili otázku, o níž si nikdo nemyslel, že si ji budeme klást: Je demokracie v USA v ohrožení?
Ukázky

Jak umírá demokracie

312 Kč
Piranesi
(8x)
Originální fantasy s hutnou atmosférou od autorky bestselleru Jonathan Strange a pan Norell.
Ukázky

Piranesi

313 Kč
Portréty v ostnatém drátu
Vzpomínková próza Portréty v ostnatém drátu vyšla až po jeho smrti v roce 1984 v Paříži. Jeho svědectví z břežněvovských lágrů je básníkovou variantou Dostojevského Zápisků z Mrtvého domu a barvitě v nich líčí život v pracovním táboře na Sibiři.
Ukázky

Portréty v ostnatém drátu

267 Kč
Ochlazení
(6x)
Nové vydání románu Michaela Žantovského Ochlazení nelze nazvat doslovně „špionážním thrillerem z blízké budoucnosti“, jak uvádí podtitul knihy. Ochlazení je už dnes svým způsobem thrillerem z horké současnosti.
Ukázky

Ochlazení

295 Kč
Deset lekcí pro postpandemický svět
(1x)
Pandemie koronavirové choroby covid­19 nám všem obrátila život naruby a na tuto novou realitu bychom si měli zvyknout, tvrdí ve své nejnovější knize světoznámý komentátor a politolog Fareed Zakaria.
Ukázky

Deset lekcí pro postpandemický svět

357 Kč
Jak se z toho nezbláznit
(2x)
Doba, kterou zažíváme, nás vystavuje nesmírné zkoušce. Naše psychické zdraví dostává pořádně zabrat. Co se děje s lidskou psychikou, když je dlouhodobě vystavena stresu? Jak se takovému stavu bránit? Jak se nenechat ovládnout strachem?

Jak se z toho nezbláznit

268 Kč
Lordův návrat
(4x)
Avaline neviděla svého manžela, lorda Fortise Treshama, sedm let poté, co odešel bojovat na Krym. Teď je zpět, poznamenaný válečnými útrapami, trpí ztrátou paměti a těžkými nočními můrami.
Ukázky

Lordův návrat

109 Kč
Nasterea
(10x)
Třetí díl pentalogie Naslouchač. Návrat do temného světa, kde se na pravdu a naději už téměř zapomnělo…
Ukázky

Nasterea

386 Kč
Přeběhlík
(2x)
Román otevírá téma dezerce, v Německu po druhé světové válce do značné míry tabuizované. Vydání románu, původně napsaného roku 1951, bylo v atmosféře prudce se rozhořívající studené války znemožněno a dílo upadlo v zapomnění.
Ukázky

Přeběhlík

267 Kč
Hradní pán
Bylo na ní něco tajemného. Něco před ním skrývala, Jake ale nebyl schopen přijít na to, co to bylo. Ale nakonec… podstatné byly jen dvě věci: že se dokáže postarat o jeho neteř… A že ho přitahuje. Hodně.
Ukázky

Hradní pán

69 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 1000 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 100 > >>